Sisustuslaina

Hae sisustuslaina ilman vakuuksia. Voit hakea sisustuslainaa helposti ja nopeasti eri kilpailutuspalveluiden avulla.

sisustuslaina

Sisustuslaina

Sisustuslainalla voit toteuttaa unelmiesi kodin sisustuksen helposti ja joustavasti. Tämä laina on erinomainen ratkaisu, kun haluat uudistaa kotisi tai mökkisi ilman suuria taloudellisia rasituksia. Lainasummat vaihtelevat 1 000 eurosta 60 000 euroon, joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan määrän.

Sisustuslainalla voit hankkia esimerkiksi uuden ruokailuryhmän, sohvan tai uudistaa koko keittiön, ilman että sinun tarvitsee käyttää säästöjäsi tai ottaa isompia lainoja.

Hakuprosessi on nopea ja vaivaton. Monilla lainanvälittäjillä voit saada lainapäätöksen saman päivän aikana, ja rahat tilille jopa muutamassa tunnissa. Hae sisustuslainaa helposti ja vertaile useita lainatarjouksia löytääksesi parhaan vaihtoehdon.

Ilman vakuuksia haettava laina tarjoaa joustavat maksuehdot ja kilpailukykyiset korot, jolloin voit valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Lainatarjousten kilpailuttaminen on tärkeää, jotta saat parhaan mahdollisen tarjouksen. Yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välittämien lainahakemusten avulla voit säästää merkittävästi aikaa ja rahaa. Tämä takaa, että lainaratkaisu on paitsi edullinen myös turvallinen ja luotettava.

Sisustuslainat

  • Sisustuslainalla voit toteuttaa kodin sisustusunelmat helposti ja nopeasti
  • Lainahakemuksen käsittely on nopeaa, ja rahat voivat olla tilillä samana päivänä
  • Lainatarjousten kilpailuttaminen säästää aikaa ja rahaa
  • Voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia

Sisustuslainan perusteet

Sisustuslainalla voit rahoittaa kodin sisustuksen ja uudistamisen monipuolisesti. Lainat ovat joustavia ja sopivat erilaisiin tarpeisiin, kuten huonekalujen hankintaan ja remontteihin. Voit hakea lainaa helposti verkossa, mikä tekee prosessista nopean ja kätevän.

Mikä on sisustuslaina?

Sisustuslaina on laina, jonka voit ottaa kodin sisustukseen ja remontointiin. Se auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi kodin ilman että tarvitset suurta säästöjä etukäteen. Lainaa voidaan saada useista eri pankkien ja lainapalvelujen kautta. Voit hakea sisustuslainaa noudattamalla tiettyjä ohjeita ja vaatimuksia, kuten tarvittavien asiakirjojen toimittamista ja lainan soveltuvuuden arviointia.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Joustavat ehdot: Voit valita laina-ajan ja kuukausierät itsellesi sopivaksi.
  • Ilman vakuuksia: Usein et tarvitse vakuuksia saadaksesi lainaa.
  • Nopea hakuprosessi: Useimmat palvelut tarjoavat lainapäätöksen nopeasti.

Sisustuslaina kattaa monia käyttötarkoituksia, jolloin voit keskittyä oman kotisi kaunistamiseen ja parantamiseen.

Lainan käyttötarkoitukset

Sisustuslainaa voit käyttää moniin eri tarkoituksiin. Yleisimpiä ovat huonekalujen hankinta, remontit ja kodin sisustaminen. Voit esimerkiksi ostaa uuden sohvan, ruokailuryhmän tai uudistaa keittiön.

Mahdollisia käyttötarkoituksia:

  1. Huonekalujen osto: Päivitä kotisi uusilla huonekaluilla.
  2. Remontit: Kevyet tai laajemmat remontit, kuten maalaus tai keittiön uusiminen.
  3. Dekoraatiot: Sisustuslainalla voit ostaa kauniita sisustuselementtejä ja tarvikkeita.

Sisustuslaina on hyvä vaihtoehto, kun haluat tehdä kodistasi upean ja toimivan ilman suurta kertakustannusta. Voit myös käyttää lainaa vapaa-ajan asunnon sisustukseen, jos haluat päivittää esimerkiksi kesämökkisi uuteen uskoon.

Sisustuslainan hakeminen

Sisustuslainan hakeminen vaatii huolellista suunnittelua ja harkintaa. Lainan hakuprosessi sisustuslainalle on melko yksinkertainen ja nopea. Tätä prosessia varten sinun on tiedettävä, miten lainaa haetaan vaihe vaiheelta, mitkä ovat vaatimukset lainanhakijalle ja kuinka täyttää hakemus oikein.

Lainan hakeminen askel askeleelta

Sisustuslainaa haettaessa sinun tulee ensin määritellä lainan tarve. Arvioi, kuinka paljon rahaa tarvitset kotisi sisustamiseen tai remontointiin.

Kun summa on selvillä, voit alkaa vertailla lainavaihtoehtoja. Monissa lainapalveluissa voit lähettää yhden hakemuksen saadaksesi useita tarjouksia, esimerkiksi 15-20 tarjousta kerralla. Voit hakea lainaa 60 000 euroon asti, ja takaisinmaksuaika voi vaihdella yhdestä vuodesta jopa 15 vuoteen, riippuen taloudellisesta tilanteestasi ja valitsemastasi lainasummasta.

Lainalaskurin avulla voit arvioida kuukausierät ja koron. Tämä auttaa sinua valitsemaan parhaan ja edullisimman lainan.

Lopuksi, täytä valitsemasi lainantarjoajan hakemus verkkosivuilla. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat usein päätöksen nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Vaatimukset lainanhakijalle

Sisustuslainan hakemiseen liittyy tiettyjä vaatimuksia. Ensinnäkin, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen.

Hyvät luottotiedot ovat myös tarpeen. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, lainan saaminen on hankalampaa tai jopa mahdotonta.

Monet lainantarjoajat edellyttävät vakituisia tuloja. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee olla työllistetty, yrittäjä tai eläkkeellä.

Lisäksi sinun tulee usein olla asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta. Tarkista eri lainantarjoajien ehdot, sillä ne voivat vaihdella.

Hakemuksen täyttäminen

Hakemus täytetään useimmiten verkossa. Aloita syöttämällä henkilötietosi, kuten nimi, osoite ja henkilötunnus.

Seuraavaksi anna tiedot taloudellisesta tilanteestasi. Tämä sisältää tiedot tuloistasi, menoistasi ja mahdollisista muista lainoista.

Monet palvelut vaativat myös tietoja lainan käyttötarkoituksesta. Kirjoita, että laina on tarkoitettu kodin sisustamiseen.

Lähetä hakemus ja odota lainapäätöstä. Päätös voi tulla sähköpostitse tai puhelimitse, ja rahan siirto tilillesi tapahtuu usein muutamassa päivässä.

Lainaehtojen ymmärtäminen

Lainaehtojen ymmärtäminen on tärkeää, koska se auttaa sinua hallitsemaan talouttasi paremmin ja valitsemaan edullisimman vaihtoehdon. Sisustuslainan korko ja muut kustannukset on syytä ottaa huomioon, sillä ne vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin ja takaisinmaksuaikatauluun.

Korko ja maksut

Lainan korko ja maksut vaikuttavat suoraan kuukausierään ja kokonaiskustannuksiin. Kiinteä korko tarkoittaa, että kuukausierä pysyy samana koko laina-ajan. Vaihteleva korko puolestaan voi muuttua markkinatilanteen mukaan, mikä voi vaikuttaa kuukausieriisi.

Lainaan liittyvät kulut on myös hyvä selvittää. Avausmaksut, tilinhoitomaksut ja muut kulut voivat vaihdella lainanantajasta riippuen. Kun ymmärrät kaikki lainan ehdot, voit arvioida lainasta koituvat todelliset kustannukset paremmin.

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko on tärkein mittari lainan kustannuksia arvioitaessa, koska se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut. Nimelliskorko on lainan peruskorko, mutta todellinen vuosikorko ottaa huomioon myös muut kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitokulut.

Todellisen vuosikoron avulla voit vertailla eri lainatarjouksia reilusti. Jos todellinen vuosikorko on korkea, lainakustannukset ovat myös korkeammat. Tämä luku näyttää lainan todellisen hinnan vuositasolla, helpottaen lainojen vertailua.

Maksuaika ja takaisinmaksuaika

Maksuaika ja takaisinmaksuaika määrittelevät, kuinka kauan sinulla on aikaa maksaa laina takaisin. Lainan pituus vaikuttaa kuukausierän suuruuteen. Pidempi maksuaika voi tarkoittaa pienempiä kuukausieriä, mutta kokonaiskustannukset saattavat kasvaa korkojen vuoksi.

On tärkeää valita maksuaika, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi. Jos pystyt maksamaan lainan nopeammin takaisin, voit säästää korkokuluissa. Kulutusluottojen palautusajoissa on paljon vaihtelua, joten huolellinen takaisinmaksuaikojen vertailu voi tuoda huomattavia säästöjä.

Lainatarjousten vertailu

Lainatarjousten vertailu on tärkeää, jotta voit löytää edullisimman ja parhaiten tarpeisiisi sopivan sisustuslainan. Voit hakea sisustuslainaa helposti netissä, jossa kilpailuttaminen tekee tästä prosessista helpomman ja nopeamman. Muista tarkistaa tarvittavat asiakirjat ja tiedot ennen hakemista, jotta voit vertailla lainavaihtoehtoja tehokkaasti.

Lainojen vertailun merkitys

Lainojen vertailu auttaa sinua löytämään parhaiten sopivan lainatuotteen.

Monet lainantarjoajat tarjoavat ilman vakuuksia olevia lainoja erilaisilla ehdoilla, joten vertailu on välttämätöntä.

Ensimmäinen asia, mihin kannattaa kiinnittää huomiota, on korko.

Lainan korko vaikuttaa siihen, kuinka paljon maksat takaisin laina-ajan kuluessa.

Toinen tärkeä tekijä on laina-aika, sillä se määrittää maksuaikataulun ja kuukausierien suuruuden.

Lainan kilpailuttaminen mahdollistaa myös eri lainojen kulujen vertailun, mikä auttaa löytämään kokonaiskustannuksiltaan edullisimman lainan.

Käyttämällä lainavertailu-palveluita voit nopeasti nähdä eri tarjousten ehdot ja valita niistä sopivimman.

Kilpailuttaminen netissä

Kilpailuttaminen netissä on kätevää ja säästää aikaa.

Useat sivustot tarjoavat lainalaskuri-työkaluja ja vertailupalveluita, joiden avulla voit saada nopeasti tietoa eri lainatuotteista.

Kilpailutusta varten sinun tulee täyttää yksi lainahakemus.

Tämän jälkeen palvelu lähettää hakemuksen useille lainantarjoajille, ja saat pian useita lainatarjouksia.

Tärkeintä on valita palvelu, joka vertailee laajasti eri lainanantajia ja tarjoaa selkeät ehdot.

Näin voit varmistaa, että saat joustoluottoa parhailla mahdollisilla ehdoilla itsellesi sopivalla maksuaikataululla.

Käyttämällä netin lainan kilpailutus-palveluita voit löytää edullisen lainan nopeasti ja ilman vaivaa.

Lainan kilpailutus ja hyväksyminen

Kilpailuttamalla lainan voit löytää edullisimmat ehdot ja saada lainapäätöksen nopeasti. Sisustuslaina ilman vakuuksia tarjoaa kätevän ja nopean tavan rahoittaa kodin sisustus- ja remonttiprojekteja, erityisesti pienempiä hankkeita varten. Tässä osiossa käsitellään, miten saat parhaat lainatarjoukset ja mitä odottaa hyväksymisprosessissa.

Lainatarjousten pyytäminen

Kun harkitset sisustuslainaa, kannattaa pyytää lainatarjouksia useilta lainantarjoajilta.

Helpointa on täyttää lainahakemus verkossa. Hakemuksessa ilmoitat muun muassa kuukausitulot, säästöt, nykyiset lainat ja vakuudet.

Lainasi voi kilpailuttaa helposti useiden rahoitusyhtiöiden ja pankkien kesken.

Monet palvelut välittävät hakemuksesi kymmenille luotonantajille, mikä nopeuttaa prosessia. Yleensä lainatarjoukset saat muutaman päivän sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Tärkeää: Vertaile tarjouksia tarkasti. Kiinnitä huomiota korkoihin, lainakuluihin ja takaisinmaksuaikojen ehtoihin. Näin löydät itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Lainapäätös ja sopimus

Kun olet saanut lainatarjoukset, seuraava vaihe on valita niistä paras ja vahvistaa lainapäätös.

Kun päätät hyväksyä tarjouksen, lainantarjoaja tarkistaa vielä luottotietosi ja varmistaa muut tarvittavat tiedot.

Hyväksymisvaiheessa tehdään lainasopimus. Sopimuksessa sovitaan lainan määrästä, takaisinmaksuehdoista ja kuluista.

Lainapäätös tulee usein nopeasti, ja rahat voivat olla tililläsi muutaman päivän sisällä hyväksymisestä.

Muista: Lue lainasopimus huolellisesti ennen allekirjoittamista. Sopimuksesta löytyy kaikki tärkeät tiedot lainan ehdoista ja sinun velvollisuuksistasi lainan takaisinmaksussa.

Lainan hallinnointi ja maksaminen

Sisustuslainan hallinnointi ja sen maksaminen vaatii huolellista budjetointia sekä realistisen maksuaikataulun laatimista. Lainan joustavuus ja maksuehdot ovat myös tärkeitä tekijöitä.

Budjetointi ja taloussuunnittelu

Kun otat sisustuslainaa, on tärkeää laatia tarkka budjetti.

Määrittele ensin paljonko aiot käyttää rahaa eri kohteisiin, kuten huonekaluihin, remontointiin ja sisustustarvikkeisiin.

Tämä auttaa sinua pitämään lainan kulut hallinnassa ja välttämään yllättävät menot.

Seuraavaksi arvioi säännölliset tulosi ja menoeräsi.

Tämä auttaa sinua selvittämään, kuinka paljon sinulla on varaa maksaa lainaa takaisin kuukausittain.

Taloudellinen tilanne on hyvä kartoittaa perusteellisesti, jotta lainanmaksu ei aiheuta ongelmia arjen menoissa.

Voit käyttää erilaisia työkaluja ja sovelluksia budjetoinnin apuna.

Tähän kuuluvat esimerkiksi taulukkolaskentaohjelmat tai taloushallinnan sovellukset.

Kulutusluoton hallinta vaatii järjestelmällisyyttä ja kurinalaisuutta, mutta oikeanlaisilla suunnitelmilla se onnistuu hyvin.

Maksuaikataulu ja joustavuus

Hyvä maksuaikataulu on keskeisessä asemassa lainan takaisinmaksussa.

Laadi realistinen maksusuunnitelma, joka perustuu taloudelliseen tilanteeseesi ja tuloihisi.

Voit valita kuukausittaiset, kahden viikon välein tai joustavammat maksuerät tarpeidesi mukaan.

Monet lainantarjoajat tarjoavat joustavat maksuehdot, kuten mahdollisuuden tehdä ylimääräisiä maksuja ilman lisäkuluja.

Tämä voi olla hyödyllistä, jos saat ylimääräisiä tuloja ja haluat lyhentää lainaasi nopeammin.

Jos taloudellinen tilanteesi muuttuu, on tärkeää olla yhteydessä lainanantajaan mahdollisimman pian.

Lainanantaja saattaa tarjota joustoluottoa, joka antaa sinulle aikaa järjestää taloutesi kuntoon ilman, että se aiheuttaa liian suurta rasitusta arkeen.

Sisustuslaina ilman vakuuksia

Vakuudettomat lainat ovat suosittuja niiden joustavuuden ja nopeuden vuoksi. Voit hakea vakuudetonta lainaa helposti, kunhan sinulla on tarvittavat asiakirjat ja tiedot valmiina. Tämä osio käy läpi, miksi vakuudeton laina on hyödyllinen, sekä miten laina ilman vakuuksia toimii.

Vakuudeton lainan merkitys

Vakuudeton laina tarkoittaa, että et tarvitse lainkaan vakuuksia, kuten taloa tai autoa, lainan saamiseksi.

Tämä tekee prosessista joustavamman, erityisesti niille, joilla ei ole huomattavaa omaisuutta.

Vakuudottomat lainat ovat usein käytettävissä pienempiin summiin, mikä helpottaa esimerkiksi kodin sisustamista tai yllättäviä menoeriä.

Vakuudottomat lainat ovat hyödyllisiä erityisesti nopean päätöksenteon kannalta.

Lainapäätöksen saa usein nopeasti ja rahat voivat olla tilillä jopa saman päivän aikana.

Korot saattavat olla korkeampia, koska lainanantajilla on suurempi riski kuin vakuudellisissa lainoissa.

Laina ilman vakuuksia

Kun haet lainaa ilman vakuuksia, prosessi voi olla melko suoraviivainen.

Usein riittää, että täytät hakemuksen verkossa ja odotat lainapäätöstä.

Yli 26 pankkia ja rahoituslaitosta Suomessa tarjoavat vakuudettomia lainoja, joten kilpailuttaa kannattaa.

Esimerkiksi Credigo ja Nordea ovat tunnettuja toimijoita alalla.

Lainasummat vaihtelevat yleensä 500 eurosta 60 000 euroon ja laina-aika 12 kuukaudesta 180 kuukauteen.

Korot vaihtelevat, mutta ne voivat olla noin 4,41 % – 20 %. Tämä kannattaa ottaa huomioon päätöstä tehdessä.

On tärkeää huomioida omat taloudelliset mahdollisuudet ja vertailla eri lainatarjouksia huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Lainan käyttö ja hyödyt

Sisustuslainan avulla voit päivittää kotisi ilmettä ja parantaa asumismukavuutta. Se tarjoaa joustavan rahoitusratkaisun niin pintaremontteihin kuin kodin sisustukseen.

Sisustusprojektien rahoitus

Sisustuslaina on hyvä vaihtoehto, kun haluat rahoittaa kodin sisustusprojektiin liittyviä kuluja.

Tähän voi kuulua uusien kalusteiden hankinta, sisustustarvikkeiden ostaminen tai pintaremontit.

Lainan avulla sinun ei tarvitse odottaa, kunnes saat säästettyä tarpeeksi rahaa, vaan voit aloittaa projektin heti.

Voit jakaa kustannukset lainan maksuaikajaksolle, jolloin kuukausittaiset maksut pysyvät kohtuullisina.

Lisäksi moni lainantarjoaja tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa lainoja, mikä auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen.

On tärkeää tarkistaa ehdot, kuten korko ja laina-aika, jotta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Lainan käyttö erilaisiin remontteihin

Kun suunnittelet remonttilainaa, kannattaa miettiä, mihin remonttikohteisiin laina käytetään.

Esimerkiksi kylpyhuoneremontti, keittiöremontti ja pintaremontit ovat yleisiä kohteita.

Tällaiset remontit parantavat kodin arvoa ja asumismukavuutta.

Laina tuo joustavuutta, sillä voit valita lainasumman ja laina-ajan tarpeidesi mukaan.

Tämä auttaa jakamaan suuremmat kustannukset usealle vuodelle, jolloin taloutesi pysyy tasapainossa.

Korkojen vertailu on tärkeää, sillä ne vaikuttavat suoraan lainan kokonaiskustannuksiin.

Kannattaa myös huomioida mahdolliset lisäkustannukset, kuten avausmaksut ja muut palvelumaksut, ennen päätöksen tekemistä.

Lainaa voi hakea helposti netistä, ja monesti lainapäätöksen saa nopeasti.

Näin voit aloittaa remontin suunnittelun ja toteutuksen viipymättä.

Sisustuslaina usein kysytyt kysymykset

Lue alhaalta vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4,19 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 8.30 % laskettuna lainasummalle 10000 €, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 14750 €, eli 123 €/kk.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4,19 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 8.65 % laskettuna lainasummalle 10000 €, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 14749 €, eli 123 €/kk.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4,19 % - 19,50 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Todellinen vuosikorko laskettuna 10 000 € luotolle 10 vuoden takaisinmaksuajalla on 8.15%, mikäli korkoihin ja kuluihin sisältyy: Vuosikorko 6.90%, kuukausittainen tilinhoitopalkkio 5 € ja lainan avausmaksu 0 €. Kuukausierä on tällöin esimerkin mukaiselle 10 000 € lainalle 120.59 € sisältäen yhteensä 120 maksuerää. Lainan, korkojen ja kulujen yhteismäärä on edellä mainitun esimerkein 14 471 €, joista kulujen osuus on 600 € ja korkojen osuus on 3 871 €.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4,5 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 € / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €).
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4,5 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 € / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €).
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
2500 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4,50 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Lainasumma 22 000 € laina-aika 6 vuotta vuotta. Kustannus 6 583 € mikäli tod.korko on 9.46%. Kokonaiskustannus näillä ehdoilla 28 583 €. Pankit määrittävät korot lainalle tapauskohtaisesti. Nominaalikorot ovat 4,50%-20% väliltä.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 18 vuotta 4,68 % - 19%
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
2000 € - 60 000 € 1 - 18 vuotta 5,99 % - 10 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 0 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 10000 €, takaisinmaksuaika 120 kuukautta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja nimelliskorko 9 %, on lainan todellinen vuosikorko 10.44 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 15840 €, eli 132 €/kk.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Lainaesimerkki: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 7,21 %, nimelliskorko 6%, kulut 3 923 € ja yhteensä 13 923 €.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 119 €, takaisinmaksettava summa 14 226 € sekä todellinen vuosikorko on 7,73 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Lue myös nämä

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.