Yksityislainat

Voit hakea yksityislainaa ilman vakuuksia kätevästi netistä. Hae yksityislainaa 500 € - 60 000 euroa 1 - 15 vuoden laina-ajalla.

yksityislaina

Yksityislaina

Yksityislaina voi olla hyödyllinen ratkaisu, kun tarvitset nopeasti rahaa ilman monimutkaisia prosesseja.

Hae yksityislainaa helposti netissä ja saat lainatarjouksia nopeasti.

Olipa kyseessä sitten isompi hankinta, remontti tai velkojen yhdistäminen, yksityislainan hakeminen voi tapahtua kätevästi netissä muutamassa minutissa.

Yksityislainoja voi hakea erilaisilta palveluntarjoajilta, ja lainasummat voivat vaihdella sadoista euroista jopa kymmeniin tuhansiin euroihin.

Yksityislainan hakeminen on yleensä yksinkertainen prosessi, joka ei vaadi vakuuksia tai takaajia.

Täytät vain sähköisen hakemuksen ja saat lainatarjouksia eri rahoituslaitoksilta. Näin voit vertailla korkoja ja muita ehtoja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Yksityislainoihin liittyy myös erilaisia kustannuksia, kuten nimelliskorko ja tilinhoitomaksut. Siksi on tärkeää tutkia huolellisesti lainan ehdot ennen päätöksen tekemistä.

Kilpailuttamalla lainat voit säästää merkittäviä summia korkokuluissa ja muissa maksuissa.

Yksityislainat

 • Yksityislainan hakeminen on nopeaa ja helppoa.
 • Vakuuksia tai takaajia ei yleensä tarvita.
 • Kilpailuttamalla lainat voit löytää edullisemmat ehdot.

Mikä on yksityislaina?

Yksityislaina on joustava rahoitusvaihtoehto, joka voi sopia moniin erilaisiin tarpeisiin.

Se voi olla vakuudeton laina tai kulutusluotto, ja lainaehdot määritellään yleensä suoraan lainanantajan ja lainanottajan välillä.

Yksityislainan määritelmä

Yksityislaina on lainamuoto, jossa rahaa lainataan yksityishenkilöiltä tai yrityksiltä ilman pankin väliintuloa.

Tämä tekee siitä joustavamman vaihtoehdon perinteisille pankkilainoille. Yksityislainassa lainaehdot, kuten korko ja takaisinmaksuaika, sovitaan suoraan lainanantajan ja lainanottajan kesken.

Tämä mahdollistaa usein lyhyemmät neuvotteluajat ja helpommat ehdot.

Vaikka yksityislainoja voidaan käyttää lähes mihin tahansa tarkoitukseen, ne ovat erityisen suosittuja yllättävien menojen kattamiseen tai suurten hankintojen rahoittamiseen. Lainamäärät voivat vaihdella muutamasta kympistä jopa tuhansiin euroihin.

Eri tyypit yksityislainoja ilman vakuuksia

Yksityislainoja on useita eri tyyppejä, kuten vakuudettomia lainoja ja kulutusluottoja.

Vakuudeton laina tarkoittaa, että lainanottaja ei tarvitse omaisuutta lainan vakuudeksi. Tämä tekee prosessista nopeamman ja helpomman, mutta korko voi olla hieman korkeampi riskin vuoksi.

Kulutusluotto on tyypillisesti suunnattu henkilökohtaisiin menoihin, kuten kodin remontteihin, matkoihin tai muuhun kulutukseen. Kulutusluottoa voi yleensä hakea nopeasti ja ilman suuria paperityömäärää.

Näiden lainatyyppien lisäksi yksityislaina voi tarkoittaa myös pikavippiä, joka on pieni, lyhytaikainen laina, yleensä korkeammalla korolla. Pikavippiä käytetään usein pienissä taloudellisissa hätätilanteissa.

Eri vaihtoehtojen vertailu voi auttaa löytämään juuri sinulle sopivan lainan.

Lainan hakeminen

Yksityislainan hakeminen voi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta hae lainaa netissä ja prosessi on usein yksinkertainen. Tässä käsitellään lainahakemuksen tekemistä sekä vaatimuksia, jotka sinun on täytettävä saadaksesi lainaa.

Lainahakemuksen tekeminen

Ensimmäinen vaihe on valita sopiva lainanvälittäjä tai pankki. Useimmat lainanvälittäjät tarjoavat joustoluottoa, kulutusluottoa ja jopa pikavippejä.

Kun olet löytänyt sopivan palvelun, täytä lainahakemus verkossa. Hakemuksen täyttäminen ei yleensä sido sinua mihinkään, ja se on usein maksutonta.

 • Tarvittavat tiedot: Hakemuksessa kysytään yleensä henkilö- ja yhteystietoja, tuloja ja menoja sekä mahdollisia olemassa olevia lainoja.
 • Käsittelyaika: Lainapäätöksen voit saada nopeasti, usein jopa muutamassa minuutissa.
 • Tarjoukset: Kun hakemus on käsitelty, saat useita lainatarjouksia, joista voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan.

Hakemusten vertailu ja päätyminen parhaaseen vaihtoehtoon on tärkeää, jotta löydät edullisimman lainan.

Vaatimukset lainan saamiseksi

Vaatimukset vaihtelevat lainanantajan mukaan, mutta yleisimpiä ehtoja ovat:

 • Säännölliset tulot: Sinun on osoitettava, että sinulla on säännölliset tulot. Tämä voi tarkoittaa palkkatuloja, yritystuloja tai muita jatkuvia tuloja.
 • Luottotiedot: Hyvät luottotiedot ovat usein välttämättömät. Negatiiviset merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.
 • Ikä: Sinun tulee olla täysi-ikäinen ja yleensä alle 70-vuotias.
 • Muut ehdot: Joissakin tapauksissa lainanantaja saattaa vaatia lisätietoja tai vakuuksia, erityisesti jos lainasumma on suuri.

Kun täytät nämä vaatimukset, mahdollisuutesi saada yksityislaina paranevat huomattavasti.

Lainaehtojen ymmärtäminen

Kun haet yksityislainaa, on tärkeää tuntea lainan ehdot. Lainaehtoihin kuuluvat korko, maksuehdot ja mahdolliset lisäkulut. Ne vaikuttavat merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin.

Korko ja todellinen vuosikorko

Korko on se summa, jonka maksat lainanantajalle lainasta. Nimelliskorko on lainan peruskorko, mutta todellinen vuosikorko sisältää kaikki muutkin kulut, kuten tilinhoitomaksut ja avausmaksut. Tämä luku antaa siis tarkemman kuvan lainan kokonaiskustannuksista.

Esimerkki: Nimelliskorko voi olla 5%, mutta todellinen vuosikorko 7%, koska siihen on lisätty muut kulut.

On suositeltavaa vertailla todellisia vuosikorkoja eri lainantarjoajien kesken löytääksesi edullisimman vaihtoehdon.

Lainan maksuehdot

Maksuehdot määrittävät, miten ja milloin maksat lainaa takaisin.

Tyypillisiä maksuehtoja ovat kuukausimaksut, joiden määrä ja summa sovitaan etukäteen. Takaisinmaksuaika jaettu useisiin kuukausieriin voi vaihdella 12 kuukaudesta jopa 240 kuukauteen.

Esimerkki: Jos lainan takaisinmaksuaika on 60 kuukautta ja kuukausimaksu 200 €, maksat lainaa takaisin viiden vuoden ajan.

Maksuaika ja lainan määrä vaikuttavat myös lainan kustannuksiin. Pidempi maksuaika tarkoittaa enemmän maksettavia korkoja. Muista tarkistaa myös, onko lainassa sakkokuluja ennenaikaisesta maksamisesta.

Yksityislainan kustannukset

Yksityislainojen kustannukset koostuvat pääasiassa lainasummasta, koroista ja takaisinmaksuajasta. On tärkeää huomioida myös mahdolliset lisämaksut, kuten perustamis- ja tilinhoitomaksut.

Lainasumma ja kustannukset

Lainasumma voi vaihdella suuresti, yleensä 1 000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainasumman määrä vaikuttaa suoraan kuukausierien suuruuteen ja kokonaiskustannuksiin.

Korot ovat myös merkittävä kustannustekijä. Yksityislainojen nimelliskorko voi olla 4,19 % – 20 %. Todellinen vuosikorko saattaa kuitenkin olla korkeampi, sillä se sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kulut.

Esimerkki: 12 000 euron lainan kuukausierä 13,99 % nimelliskorolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) on 215 euroa. Kokonaiskustannukset voivat näin ollen nousta merkittävästi.

Laina-aika voi olla 12-180 kuukautta. Pidempi laina-aika vähentää kuukausierää, mutta lisää kokonaiskustannuksia korkojen kautta.

Lisämaksut

Yksityislainaan voi liittyä myös erilaisia lisämaksuja. Perustamismaksu voi olla esimerkiksi 90 euroa, ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 euroa. Nämä maksut voivat nostaa lainan kokonaishintaa merkittävästi.

Vuosittaiset lainakustannukset voivat olla 0 – 150 euroa. Nämä summat voivat tuntua pieniltä, mutta ne kasvattavat lainan kokonaiskustannusta ajan myötä.

Huomioi, että jotkin palvelut tarjoavat lainatarjouksia ilman sitoumuksia ja ilmaiseksi. Tämä auttaa vertailemaan kuluja ja löytämään edullisimman vaihtoehdon.

Selvitä aina kaikki piilokulut ennen lainan ottamista. Tämä varmistaa, että maksat vain sen, mitä lainasta sovittiin.

Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen

Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen voi auttaa sinua löytämään parhaan lainaratkaisun. Voit vertailla erilaisia lainapalveluita ja tarkastella tarjouksia, jotta voit tehdä viisaan päätöksen.

Vertailusivustojen avulla voit löytää edullisimmat lainatarjoukset ja säästää aikaa.

Lainapalveluiden vertailu

Lainapalveluiden vertailu on ensimmäinen askel oikean lainan valinnassa. On olemassa monia lainapalveluita, jotka tarjoavat erilaisia ehtoja ja korkoja.

Voit käyttää vertailusivustoja, jotka näyttävät eri lainavaihtoehdot yhdellä silmäyksellä.

 • Esimerkiksi, Sortter ja Omalaina ovat suosittuja lainanvälittäjiä.
 • Ne kilpailuttavat lainaa puolestasi useilta pankkeilta ja rahoitusyhtiöiltä.
 • Nämä palvelut tekevät hakuprosessista vaivatonta ja antavat mahdollisuuden vertailla korkoja ja ehtoja.

Kun vertailet lainoja, kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon (APR). Tämä auttaa sinua ymmärtämään lainan todelliset kustannukset.

Lisäksi tarkastele maksuohjelmia ja mahdollisia piilokuluja.

Lainatarjousten tarkastelu

Kun olet saanut lainatarjoukset, on tärkeää tarkastella niitä huolellisesti.

Voit saada tarjouksia monilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, ja näissä voi olla suuria eroja.

 • Kiinnitä huomiota korkoprosentteihin ja laina-aikoihin.
 • Varmista, että ymmärrät kaikki lainan ehdot ennen hyväksymistä.
 • Tarkista myös, vaaditaanko vakuuksia tai takaajia.

Omalailla ja Sortter tarjoavat selkeitä erittelyjä, jotta voit helposti vertailla lainavaihtoehtoja. Nämä palvelut eivät veloita vertailusta ja ne eivät sido mihinkään ennen sopimuksen hyväksymistä.

Lainojen kilpailuttaminen on helppo tapa varmistaa, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen. Se voi auttaa sinua säästämään rahaa ja löytämään lainan, joka sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainan takaisinmaksu

Yksityislainan takaisinmaksu voi olla joustava ja mukautua vaihteleviin taloudellisiin tilanteisiin. Seuraavissa osioissa käsitellään takaisinmaksusuunnitelmaa ja ennenaikaista takaisinmaksua tarkemmin.

Takaisinmaksusuunnitelma

Voit sopia lainanantajan kanssa sinulle parhaiten sopivan maksuaikataulun.

Takaisinmaksuerät määräytyvät lainan suuruuden, laina-ajan ja vuosikoron perusteella.

Esimerkiksi, jos lainamäärä on 10 000 euroa ja korkoprosentti 5 %, kuukausittainen maksuerä voi olla noin 188 euroa 5 vuoden maksuaikataululla.

Lainan takaisinmaksussa on tärkeää, että laadit budjetin, jotta tiedät kuinka paljon voit maksaa kuukausittain.

Näin vältät maksuhäiriömerkintöjä, jotka voivat vaikuttaa tuleviin lainahakemuksiisi.

On myös hyvä olla tietoinen mahdollisista lisämaksuista, kuten järjestelypalkkioista ja kuukausittaisista palvelumaksuista.

Laske nämä kulut mukaan budjettiisi, jotta et joudu yllätetyksi ylimääräisistä maksuista.

Ennenaikainen takaisinmaksu

Jos taloudellinen tilanteesi sallii, voit maksaa lainan takaisin ennen alkuperäistä eräpäivää.

Tämä voi säästää sinulta korkokuluja, koska maksat lainasta vähemmän korkoa.

Ennenaikainen takaisinmaksu on erityisen hyödyllinen silloin, kun pystyt maksamaan suurempia summia kerralla.

Jotkut lainanantajat voivat kuitenkin periä lisämaksuja tästä, joten on hyvä tarkistaa lainaehdot etukäteen.

Varmista myös, että sinulla on riittävä budjetti ennen kuin päätät maksaa lainan etukäteen.

Voit käyttää lainalaskuria arvioidaksesi, kuinka paljon säästät korkokuluissa. Näin voit tehdä parhaimman päätöksen oman taloutesi kannalta.

Lainan käyttökohteet

Yksityislaina voi auttaa monissa taloudellisissa tilanteissa ja tarpeissa. Se tarjoaa joustavia ratkaisuja sekä suunniteltuihin että yllättäviin menoihin.

Lainan käyttötarkoitukset

Yksityislainaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin. Auton osto on yksi yleisimmistä syistä hakea lainaa.

Uuden tai käytetyn auton rahoittaminen yksityislainalla on helppoa ja joustavaa, sillä lainaa voi saada jopa ilman vakuuksia.

Toinen tavallinen lainan käyttötarkoitus on lomamatka. Moni haluaa rahoittaa unelmalomansa ilman, että tarvitsee tyhjentää säästötiliään kerralla.

Myös opiskelu ja siihen liittyvät menot voidaan kattaa yksityislainalla.

Opintolaina on yleensä ensisijainen vaihtoehto, mutta yksityislaina voi olla hyvä lisä, jos opintolaina ei riitä kattamaan kaikkia kuluja.

Kodinkoneiden tai huonekalujen hankinta on myös yleinen syy hakea lainaa.

Voit päivittää kotisi modernimmaksi ja toimivammaksi ilman, että tarvitsee säästää vuosia.

Yllättävät menot

Sairaus tai äkillinen terveyteen liittyvä meno voi pakottaa hakemaan lainaa.

Lainalla voit varmistaa, että sinulla on tarvittavat rahavarat käytettävissä heti, kun tarvitset niitä.

Työttömyys tuo mukanaan monia taloudellisia haasteita.

Yksityislaina voi auttaa kattamaan elinkustannuksia työttömyyden aikana. Vaikka lainan ottaminen ilman vakituista tuloa voi tuntua riskiltä, se voi olla hyödyllinen lyhytaikainen ratkaisu.

Kun kodissa tapahtuu yhtäkkisiä vahinkoja, kuten putkirikko tai kattovuoto, korjauskustannukset voivat nousta korkeiksi.

Yksityislaina tuo nopean helpotuksen ilman, että sinun tarvitsee odottaa vakuutuskorvauksia tai säästöjen kertymistä.

Yksityislainan edut ja haasteet

Yksityislainoissa on monia etuja, kuten joustavuus ja nopeus. Toisaalta lainaan liittyy myös riskejä, joita on tärkeää hallita.

Lainan hyödyt

Yksityislainan suuri etu on sen joustavuus. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia, mikä helpottaa ja nopeuttaa hakuprosessia.

Lainaa voi käyttää mihin tahansa tarpeeseen, kuten kodin remonttiin, auton hankintaan tai lomamatkaan.

Lainasummat voivat vaihdella 1000 eurosta jopa 60 000 euroon, joten se soveltuu sekä pieniin että suuriin rahoitustarpeisiin.

Kilpailukykyinen korko on myös merkittävä etu.

Korko voi olla niin alhainen kuin 4.19 %, mutta se voi myös nousta 20 %.

Sinun kannattaa vertailla eri lainatarjouksia, jotta löydät parhaan sopimuksen.

Lisäksi päätöksen saa usein saman päivän aikana, ja rahat siirtyvät tilillesi nopeasti.

Riskit ja niiden hallinta

Yksityislainaan liittyy riskejä, kuten maksuvaikeudet. Jos et kykene maksamaan lainaa sovitusti, seuraukset voivat olla taloudellisesti raskaat.

On tärkeää laskea tarkasti, kuinka paljon voit kuukaudessa maksaa takaisin, ennen kuin sitoudut lainaehdoissa.

Lainaturva voi tarjota turvaa, jos joudut työttömäksi tai sairastut. Tämä palvelu kattaa lainanmaksusi tietyn aikaa ja vähentää taloudellista stressiä odottamattomissa tilanteissa.

Lisäksi sinun kannattaa hyödyntää säästöjä ja välttää liian suuria lainasummia, jotta taloudellinen tilanteesi pysyy hallinnassa.

Ylimääräiset kulut, kuten korkokulut ja hallintomaksut, on syytä tarkistaa etukäteen. Lue ehdot tarkasti ja pysy tietoisena kaikista lainaan liittyvistä kustannuksista.

Näin voit välttää ikäviä yllätyksiä ja varmistaa, että laina sopii taloudelliseen tilanteeseesi.

Lopuksi

Yksityislaina on joustava ratkaisu moniin rahoitustarpeisiin.

Voit hakea yksityislainaa netistä. Näin saat useita tarjouksia eri palveluista.

Lainasummat vaihtelevat 1000 eurosta jopa 60 000 euroon.

Yksityislaina sopii esimerkiksi kodin remonttiin, auton ostoon tai arjen yllättäviin menoihin.

Voit hakea vakuudetonta lainaa, joka ei vaadi vakuuksia kuten asuntolainat.

Kilpailutus eri palveluissa auttaa sinua saamaan parhaan koron ja ehdot.

Usein on tarjolla myös yhdistelylainoja, jos haluat yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi.

Asiakaspalvelu on yleensä saatavilla netissä. Voit hoitaa laskut sähköisesti käyttäen e-laskua.

Joskus pikavippi voi olla vaihtoehto, mutta muista tarkistaa ehdot huolella.

Yksityislaina voi olla vaihtoehto myös luottokortille tai perinteisille pankkivaihtoehdoille, erityisesti jos tarvitset joustavuutta.

Ennen lainapäätöksen tekemistä on hyvä vertailla palvelut huolella, jotta löydät juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Yksityislaina usein kysytyt kysymykset

Lue alhaalta vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Lainaesimerkki: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 7,21 %, nimelliskorko 6%, kulut 3 923 € ja yhteensä 13 923 €.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 119 €, takaisinmaksettava summa 14 226 € sekä todellinen vuosikorko on 7,73 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4,19 % - 19,50 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Todellinen vuosikorko laskettuna 10 000 € luotolle 10 vuoden takaisinmaksuajalla on 8.15%, mikäli korkoihin ja kuluihin sisältyy: Vuosikorko 6.90%, kuukausittainen tilinhoitopalkkio 5 € ja lainan avausmaksu 0 €. Kuukausierä on tällöin esimerkin mukaiselle 10 000 € lainalle 120.59 € sisältäen yhteensä 120 maksuerää. Lainan, korkojen ja kulujen yhteismäärä on edellä mainitun esimerkein 14 471 €, joista kulujen osuus on 600 € ja korkojen osuus on 3 871 €.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4,5 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 € / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €).
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4,5 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 € / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €).
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4,19 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 8.30 % laskettuna lainasummalle 10000 €, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 14750 €, eli 123 €/kk.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4,19 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 8.65 % laskettuna lainasummalle 10000 €, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 14749 €, eli 123 €/kk.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 18 vuotta 4,68 % - 19%
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
2000 € - 60 000 € 1 - 18 vuotta 5,99 % - 10 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 0 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 10000 €, takaisinmaksuaika 120 kuukautta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja nimelliskorko 9 %, on lainan todellinen vuosikorko 10.44 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 15840 €, eli 132 €/kk.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
2500 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4,50 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Lainasumma 22 000 € laina-aika 6 vuotta vuotta. Kustannus 6 583 € mikäli tod.korko on 9.46%. Kokonaiskustannus näillä ehdoilla 28 583 €. Pankit määrittävät korot lainalle tapauskohtaisesti. Nominaalikorot ovat 4,50%-20% väliltä.

Lue myös nämä

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.