Bigbank

Bigbank, joka perustettiin vuonna 1992 Tartossa, Virossa, on nyt monipuolisia palveluita tarjoava pankki. Toimintaa on Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ruotsissa, Bulgariassa, Saksassa, Itävallassa ja Alankomaissa. Liity heidän tyytyväisten asiakkaidensa joukkoon ja koe ensiluokkainen palvelu!

Bigbank

Bigbank on pankki, joka on erikoistunut kulutusluottoihin ja säästämisratkaisuihin. Pankki tarjoaa nopeita ja joustavia palveluja. Palvelut ovat helposti saatavilla riippumatta ajasta tai paikasta.

Bigbankin säästötilit ja määräaikaistalletukset ovat 100 000 euroon asti täysin suojattuja Viron takuujärjestelmän takuurahaston kautta.

Bigbankin palveluihin kuuluvat myös ajoneuvorahoitukset, jotka tekevät unelmiesi auton hankinnasta helpompaa ja nopeampaa. Bigbank toimii turvallisesti kaikilla laitteilla, mikä tuo lisämukavuutta asiakkaille. Päätöksenteko on nopeaa, mikä erottaa sen perinteisistä luottolaitoksista.

Pankin asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse. Verkkopankin kautta voit hallita tilitietojasi ja maksuyhteyksiä kätevästi. Tämä tekee Bigbankista luotettavan valinnan kulutus- ja säästöpalveluille.

  • Bigbank tarjoaa nopeita ja joustavia kulutusluottoja sekä säästötilivaihtoehtoja.
  • Säästötilit ja määräaikaistalletukset ovat suojattuja Viron takuujärjestelmän kautta.
  • Palvelut ovat käytettävissä turvallisesti ja helposti kaikilla laitteilla.

Bigbank AS Yleiskatsaus

Bigbank on vahva finanssialan toimija Baltian valtioissa ja muualla Euroopassa. Se tarjoaa asiakkailleen useita pankkipalveluita, mukaan lukien säästämisratkaisuja ja lainoja. Tässä osiossa käsitellään Bigbankin visiota ja arvoja sekä sen historiaa.

Visio ja Arvot

Bigbankin visiota ohjaa tavoite olla johtava digitaalinen pankki, joka tarjoaa asiakkailleen helppoja ja nopeita finanssiratkaisuja. Pankki pyrkii jatkuvasti kehittämään teknologiaansa, jotta asiakkaat voivat hallita talouttaan kätevästi ja turvallisesti.

Bigbankin arvot keskittyvät asiakaskeskeisyyteen, luotettavuuteen ja innovatiivisuuteen. Pankki uskoo asiakassuhteiden rakentamiseen ja ylläpitämiseen tarjoamalla yksilöllistä palvelua ja selkeitä, kilpailukykyisiä tuotteita.

Historia

Bigbank perustettiin Tartossa, Virossa vuonna 1992. Alun perin pankki keskittyi paikallisiin säästämis- ja lainapalveluihin, mutta on sittemmin laajentanut toimintaansa useisiin maihin.

Nykyään Bigbank toimii Suomen lisäksi Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ruotsissa, Bulgariassa, Saksassa, Itävallassa ja Alankomaissa. Pankin kasvu on ollut merkittävää sen laajennettua palveluvalikoimaansa ja kehittäessään digitaalisia ratkaisujaan.

Bigbank on tunnettu vakaana ja luotettavana pankkipalvelujen tarjoajana, joka noudattaa tiukkoja turvamääräyksiä ja tarjoaa korkealaatuisia palveluita.

Toimipaikat

Bigbankilla on vahva läsnäolo sekä kotimarkkinoilla Suomessa että kansainvälisesti. Pääkonttori sijaitsee Viron Tallinnassa, mutta toimintaa on myös useissa muissa Euroopan maissa.

Pääkonttori ja Kotimaiset Markkinat

Bigbankin pääkonttori sijaitsee Viron Tallinnassa. Suomesta käsin palvelemme erityisesti säästämisratkaisuissa ja ajoneuvorahoituksessa. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9.00 – 16.30 auttaen kaikissa talletuksiin ja lainoihin liittyvissä kysymyksissä.

Suomessa Bigbank tarjoaa turvallisia ja kilpailukykyisiä säästötiliratkaisuja. Asiakaspalvelumme vastaa nopeasti asiakkaiden kysymyksiin ja tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja.

Bigbank toimii verkossa, joten voit hoitaa pankkiasioitasi missä ja milloin tahansa. Fyysisiä toimipisteitä ei ole, mutta kattava online-tuki ja mobiilisovellukset tekevät pankkitoiminnasta sujuvaa ja vaivatonta.

Kansainväliset Toiminnot

Bigbank toimii myös kansainvälisesti useissa Euroopan maissa. Näihin kuuluvat mm. Viro, Latvia, Liettua, Ruotsi, Itävalta, Alankomaat ja Saksa.

Kansainvälisillä markkinoilla Bigbank tarjoaa monipuolisia pankkipalveluja ja säästöratkaisuja. Kultakin markkinalta löytyy omat asiakaspalvelukanavat, jotka palvelevat paikallisia asiakkaita sujuvasti.

Bigbankin hallinto- ja johtoryhmä varmistavat pankin toiminnan johdonmukaisesti ja tehokkaasti. Kattava kansainvälinen läsnäolo mahdollistaa asiakkaille pääsyn laadukkaisiin pankkipalveluihin eri puolilla Eurooppaa.

Paikallinen asiantuntemus ja monikielinen asiakaspalvelu takaavat, että asiakkaat saavat tarvitsemansa tuen omalla kielellään ja omasta maastaan käsin.

Tuotteet ja Palvelut

Bigbank tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja sekä henkilöasiakkaille että yrityksille. Keskitymme säästämiseen, lainoihin ja ajoneuvorahoitukseen.

Henkilöasiakkaiden Palvelut

Bigbank tarjoaa henkilöasiakkaille erilaisia säästämisratkaisuja ja lainoja.

Säästötili on riskitön tapa kasvattaa varallisuutta. Voit aloittaa pienellä summalla, ja tilille talletetut rahat kasvavat korkoa.

Toinen vaihtoehto on määräaikaistalletus, joka tarjoaa kiinteän koron jopa 4,00 % asti.

Lainatuotteista löytyy kulutusluotto, joka on joustava tapa rahoittaa isompia hankintoja. Lainanlyhennykset voit helposti hoitaa verkkopankin kautta.

Lisäksi Bigbank tarjoaa ajoneuvorahoitusta, jotta voit hankkia uuden auton helposti.

Yrityspalvelut

Bigbank tarjoaa yrityksille erilaisia rahoitus- ja säästämisratkaisuja.

Yrityksille suunnatut liiketoimintalainat auttavat yrityksen kasvussa ja investoinneissa.

Näitä lainoja voidaan käyttää eri tarpeisiin, kuten kaluston hankintaan tai laajentumiseen.

Määräaikaistalletukset ovat myös yrityksille hyvä tapa kasvattaa varallisuutta turvallisesti. Voit valita talletusten keston ja koron.

Bigbankin leasing-palvelut mahdollistavat ajoneuvojen ja laitteiden rahoittamisen ilman suuria kertahankintoja.

Yrityksille tarjottavat palvelut on suunniteltu joustaviksi ja helposti hallittaviksi, jotta voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen.

Bigbank kokemuksia

Bigbank asiakaspalvelu

  • Sähköpostiosoite: info@bigbank.fi
  • Puhelinnumero: 09 4259 9691
  • Osoite: Panimokatu 4, 00580 Helsinki
  • Aukioloajat: Arkisin klo 9.00 - 16.30

 

Bigbank usein kysytyt kysymykset

Bigbank
Pankki
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 50 000 € 6 kk - 8 vuotta -
Hae Bigbank laina Kilpailuta Bigbank laina
Bigbank osamaksurahoitusta haetaan suoraan autoliikkeestä, jossa luottopäätös tehdään heti kaupanteon yhteydessä. Sopimusaika vaihtelee kuudesta kuukaudesta kahdeksaan vuoteen.

Bigbank lainanvälittäjät

Bigbank ei ole mukana lainanvälityspalveluissa. Voit pyytää lainatarjouksen suoraan Bigbank verkkosivustolta.