Lea Bank

Lea bank on täysin digitaalinen norjalainen pankki, joka tarjoaa innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja rahoitukseen, maksamiseen ja säästämiseen.

Lea Bank

Lea Bank on norjalainen digitaalinen pankki, joka tarjoaa käyttäjäystävällisiä ja innovatiivisia rahoitusratkaisuja. Sen tavoitteena on tarjota asiakkailleen paras mahdollinen pankkikokemus verkkopankin ja taloudellisten palveluiden avulla.

Olitpa sitten yhdistämässä lainojasi tai hakemassa henkilökohtaista lainaa, Lea Bank tarjoaa joustavia ja kilpailukykyisiä vaihtoehtoja.

Lea Bank mahdollistaa lainojen yhdistämisen ja uuden lainan hakemisen ilman vakuuksia. Tämä voi auttaa sinua parantamaan taloudellista tilannettasi ja hallitsemaan velkojasi tehokkaammin. Pankin asiakaspalvelu on helppokäyttöinen, ja saat vastaukset nopeasti usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lea Bank käsittelee asiakastietoja huolellisesti, ja voit olla varma, että henkilötietosi ovat turvassa. Heidän palveluvalikoimansa tarjoaa useita tapoja hallita talouttasi digitaalisesti.

  • Lea Bank tarjoaa digitaalisia ja käyttäjäystävällisiä rahoitusratkaisuja.
  • Voit yhdistää lainat ja hakea lainaa ilman vakuuksia.
  • Lea Bank käsittelee henkilötietosi turvallisesti.

Palvelut

Lea bank tarjoaa monipuolisia ja käyttäjäystävällisiä palveluita, joissa korostuvat nopeus ja helppous. Alla on tarkemmin kuvattuna eri palvelut, joita voit hyödyntää.

Lainat

Lea bank tarjoaa useita eri lainatuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin.

Kulutusluotot ovat suosittuja niiden joustavuuden ja nopean saatavuuden vuoksi. Voit hakea lainaa verkossa ja saada päätöksen nopeasti. Lainojen yhdistäminen auttaa sinua hallitsemaan velkoja ja voi pienentää kuukausittaisia maksueriä.

Lainojen kilpailukykyiset korot ja selkeät ehdot tekevät Lea bankin lainoista houkuttelevan vaihtoehdon. Digitaalisten ratkaisujen ansiosta lainaprosessi on mutkaton ja täysin verkossa hoidettava. Asiakkaiden luottohistoria ja maksukäyttäytyminen otetaan huomioon lainapäätöksiä tehtäessä.

Maksuvakuutus

Maksuvakuutus on tärkeä palvelu, joka voi tarjota turvaa yllättävien elämäntilanteiden varalta.

Tämä vakuutus auttaa kattamaan lainamaksut esimerkiksi työttömyyden, sairauden tai tapaturman sattuessa. Se antaa sinulle mielenrauhaa, kun tiedät, että taloutesi on turvattu.

Maksuvakuutusta on helppo hakea yhdessä lainan kanssa. Lea bankin tuotteet on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman kattavaa turvaa, ja vakuutukset räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Tämä tekee maksuvakuutuksesta joustavan ja mukautuvan eri tilanteisiin.

Lea Bank kokemuksia

Lea Bank asiakaspalvelu

  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@leabank.fi
  • Puhelinnumero: 02 4809 3850
  • Osoite: Holbergs gate 21 0166 Oslo, Norja
  • Aukioloajat: 10:00 - 15:00

 

Lea Bank usein kysytyt kysymykset

Lea Bank
Pankki
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 50 000 € 1 - 15 vuotta 8,92 % - 20 %
Hae Lea Bank laina Kilpailuta Lea Bank laina
Lainaesimerkki 10 000 € viiden vuoden takaisinmaksuajalla: nimelliskorko 12,67%, todellinen vuosikorko 16,06%. sis. tilinhoitopalkkio 12 €/kk, yht. 14 270 €. 237,84 €/kk, 60 maksuerää.

Lea Bank lainanvälittäjät

Kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4,19 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 7,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 7,88 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 14.314 €.
Kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4,19 % - 19,50 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Todellinen vuosikorko laskettuna 10 000 € luotolle 10 vuoden takaisinmaksuajalla on 8.15%, mikäli korkoihin ja kuluihin sisältyy: Vuosikorko 6.90%, kuukausittainen tilinhoitopalkkio 5 € ja lainan avausmaksu 0 €. Kuukausierä on tällöin esimerkin mukaiselle 10 000 € lainalle 120.59 € sisältäen yhteensä 120 maksuerää. Lainan, korkojen ja kulujen yhteismäärä on edellä mainitun esimerkein 14 471 €, joista kulujen osuus on 600 € ja korkojen osuus on 3 871 €.