Morrow Bank

Morrow Bank tarjoaa monipuolisia finanssipalveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan nykypäivän kuluttajien tarpeisiin.

Morrow Bank Mastercard -kortti mahdollistaa helpon ja sujuvan maksamisen digilompakoiden kautta, kuten Apple Pay ja Google Pay. Näin voit unohtaa perinteisen lompakon kotiin.

Lisäksi voit ansaita bonusta kaikista ostoksistasi, mikä auttaa säästämään rahaa joka kuukausi.

Lainavaihtoehdoissa Morrow Bank erottuu tarjoamalla joustoluottoa, joka mukautuu käyttäjän tarpeiden mukaan.

Olipa kyse sitten pienistä tai suurista lainasummista, Morrow Bankin lainahakemus on helppo tehdä ja allekirjoittaa sähköisesti. Tämä tekee lainan ottamisesta vaivatonta ja nopeaa.

Morrow Bankin palvelut ovat aidosti joustavia ja asiakasystävällisiä.

Voit hallinnoida kaikkia taloudellisia tarpeitasi ja liikkeitäsi yhdellä tilillä, joka on saatavilla mobiililaitteella, älykellolla tai tabletilla.

  • Morrow Bank Mastercard mahdollistaa helpon maksamisen Apple Payn ja Google Payn kautta.
  • Lainahakemukset ovat yksinkertaisia ja allekirjoitetaan sähköisesti.
  • Morrow Bankin joustoluotto mukautuu käyttäjän tarpeisiin.

Tuotteet ja palvelut

Morrow Bank tarjoaa kattavan valikoiman taloudellisia tuotteita ja palveluita, jotka on suunniteltu asiakasystävällisiksi ja joustaviksi. Tässä on lyhyt katsaus tärkeimpiin tuotteisiin ja palveluihin, joita Morrow Bankilta löydät.

Kulutusluotot

Morrow Bank tarjoaa joustoluottoja, jotka ovat erittäin mukautuvia asiakkaiden tarpeisiin.

Näitä luottoja voi hakea 1000 – 50 000 euroa ilman vakuuksia.

Hakuprosessi on täysin verkossa, mikä tekee siitä nopean ja helpon.

Joustoluotto mahdollistaa lainaehdot, jotka seuraavat elämänmuutoksiasi ja auttavat sinua selviämään suunnittelemattomista menoista. Tämä tekee kulutusluotosta hyvän ratkaisun sekä pieniin että suuriin tarpeisiin.

Luottokortit

Morrow Bankin luottokortit, kuten Morrow Bank Mastercard, tarjoavat joustavuutta ja turvallisuutta päivittäisessä käytössä.

Voit lisätä korttisi Apple Pay -palveluun ja maksaa helposti iPhonella, iPadilla tai Apple Watchilla.

Luottokortit tarjoavat myös hyödyllisiä etuja, kuten mahdollisuuden seurata kulutustasi ja saada lisäaikaa maksuihin. Morrow Bankin luottokortit sopivat hyvin sekä arjen menoihin että suurempiin hankintoihin.

Vakuutus

Vaikka Morrow Bank keskittyy pääasiassa luottoihin ja luottokortteihin, tarjolla on myös vakuutustuotteita. Nämä vakuutukset voivat kattaa erilaisia elämäntilanteita ja tarjota mielenrauhaa taloudellisissa haasteissa.

Yhdistämällä vakuutukset muihin pankin tarjoamiin tuotteisiin, asiakkaat voivat hallita taloudellista hyvinvointiaan kattavasti ja tehokkaasti.

Morrow Bank kokemuksia

Morrow Bank asiakaspalvelu

  • Sähköpostiosoite: https://morrowbank.fi/auta
  • Puhelinnumero: 09 42 45 22 88
  • Osoite: PL 7640, 00002 Helsinki
  • Aukioloajat: Maanantai - perjantai (10-15)

 

Morrow Bank usein kysytyt kysymykset

Morrow Bank
Pankki
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 50 000 € 3 - 15 vuotta 10,50 % - 19,50 %
Hae Morrow Bank laina Kilpailuta Morrow Bank laina
Lainaesimerkki*: 15 700 €/5 v, korko 12,3 %, todellinen vuosikorko 14,29 % , avausmaksu 49 €, tilinhoitopalkkio 8 €/kk, yht. 21 643 €, maksuerä 361 €/k. *Kun lainatyyppi on luotto, eli kertaluotto, on takaisinmaksuaika 3-15 vuotta. Suurin todellinen vuosikorko 22,58 %. *Kun laina on tyypiltään Joustoluotto, eli limiittilaina, jota voi milloin tahansa nostaa käyttöön myönnetyn luottorajan puitteissa ei lainalla ole ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa. Kuukausittain maksettava vähimmäissumma koostuu kertyneistä koroista ja kuluista.

Morrow Bank lainanvälittäjät

Kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4,19 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 7,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 7,88 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 14.314 €.
Kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4,19 % - 19,50 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Todellinen vuosikorko laskettuna 10 000 € luotolle 10 vuoden takaisinmaksuajalla on 8.15%, mikäli korkoihin ja kuluihin sisältyy: Vuosikorko 6.90%, kuukausittainen tilinhoitopalkkio 5 € ja lainan avausmaksu 0 €. Kuukausierä on tällöin esimerkin mukaiselle 10 000 € lainalle 120.59 € sisältäen yhteensä 120 maksuerää. Lainan, korkojen ja kulujen yhteismäärä on edellä mainitun esimerkein 14 471 €, joista kulujen osuus on 600 € ja korkojen osuus on 3 871 €.