Sweep Bank

Sweepbank tarjoaa modernit ja joustavat pankkipalvelut, kuten lainat, säästöt ja maksupalvelut.

Sweep Bank

SweepBank on uusi ja innovatiivinen tapa hoitaa pankkiasiat. Sovellus tarjoaa monipuoliset pankkipalvelut, kuten luotto- ja pankkikortit, joilla ei ole kuukausi- tai vuosimaksuja. Voit ansaita jopa 4,00 % korkoa säästöillesi SweepBankissa, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon säästämiseen.

SweepBankin asiakaspalvelu ja sovelluksen helppokäyttöisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan jokapäiväiseen pankkiasiointiin. Lisäksi voit hyötyä kanta-asiakasohjelmasta, joka tarjoaa 5 % ostoksistasi takaisin kanta-asiakaspisteinä.

Sovellus on suunniteltu sekä iOS- että Android-laitteille, joten se on aina helposti saatavilla.

Turvallisuus ja luotettavuus ovat SweepBankin ydinperiaatteita. Virtuaalinen Mastercard tekee maksamisesta turvallista ja helppoa, ja voit tarkistaa luottokelpoisuutesi ennen kortin hakemista. Tämä tekee pankkiasioinnista stressitöntä ja sujuvaa.

Key Takeaways

  • SweepBank tarjoaa korkoa säästöille ja kanta-asiakaspisteitä ostoksista
  • Sovellus on käyttäjäystävällinen ja saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille
  • Turvallisuus ja luotettavuus ovat keskeisiä periaatteita SweepBankissa

Yleiskatsaus SweepBankista

SweepBank on osa kansainvälistä Multitude finanssiryhmää, joka on tarjonnut taloudellisia palveluja vuodesta 2005 lähtien. Yhtiöllä on yli 2 miljoonaa asiakasta 23 maassa. Multitude Bank p.l.c toimii Maltalla ja on rekisteröity credit institution.

Pankkitoimilupa on myönnetty Malta Financial Services Authorityn (MFSA) toimesta. Tämä tarkoittaa, että pankin toiminta on säänneltyä ja valvottua. Asiakkaiden varat ovat turvattu aina 100 000 euroon asti pankkitalletussuojalla.

SweepBank tarjoaa monipuolisia pankkipalveluja:

  • Nopeat tilisiirrot
  • Joustavat maksutoiminnot
  • Kilpailukykyinen korko säästöille

Scan QR-koodi älypuhelimellasi ja lataa ilmainen SweepBank-sovellus saadaksesi käyttöösi kaikki pankkipalvelut kätevästi yhdessä paikassa.

Palvelu Kuvaus
Nopeat tilisiirrot Siirrä rahaa vaivattomasti
Joustavat maksutoiminnot Flexible payment solutions
Kilpailukykyiset säästökorkot Jopa 4,00 % säästötileille

Pankkitoiminta on turvattua ja luotettavaa. SweepBank ja Ferratum Bank p.l.c yhdessä Multitude Bank p.l.c kanssa takaavat asiakkailleen kattavat pankkipalvelut ympäri Eurooppaa. Yhtiön kredibiliteetti perustuu vuosien kokemukseen ja sääntelyn noudattamiseen.

Yhteistyökumppaneina tunnetut pankit, kuten Ferratum Bank p.l.c, takaavat laadukkaat ja turvalliset palvelut. 👏

Lataa SweepBank-sovellus ja liity muiden tyytyväisten asiakkaiden joukkoon. Kaikki talousasiat hoituvat nyt helpommin kuin koskaan aiemmin.

Tuotteet ja Palvelut

SweepBank tarjoaa monipuolisia pankki- ja rahoituspalveluita. Niihin kuuluvat luotto- ja lainapalvelut, monenlaiset maksutavat ja kortit, säästötilit kilpailukykyisillä koroilla sekä kattava digitaalinen pankkialusta.

Luotto- ja Lainapalvelut

SweepBankin luotto- ja lainapalvelut antavat sinulle mahdollisuuden hallita talouttasi joustavasti. Luottokortit tarjoavat helpon tavan maksaa ostokset ympäri maailmaa, ja niissä on usein alhaiset korkomaksut. Lainatuotteet sisältävät henkilökohtaisia lainoja, jotka voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan, olipa kyseessä suurempi investointi tai yllättävä kuluerä. Lainan hakeminen on suoraviivaista ja nopeaa, ja päätöksen saa usein saman päivän aikana.

Maksut ja Kortit

SweepBank tarjoaa monia maksuvaihtoehtoja ja korttityyppejä. Mastercard®-debit ja -credit ovat suosituimpia, joiden avulla voit maksaa kätevästi niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Virtuaaliset kortit, kuten virtuaalimastercard, puolestaan sopivat verkkokauppaostoksiin tarjoten lisäturvaa. Lisäksi Apple Pay on käytettävissä mobiilimaksuja varten, mikä tekee maksamisesta vieläkin helpompaa ja nopeampaa. Korttien käyttö on turvallista ja luotettavaa, ja ne ovat yhdistettävissä suoraan SweepBank-tiliisi.

Säästötilit ja Korot

SweepBankin säästötilit tarjoavat korkeita korkoja säästöillesi, jopa 4,00 %. Käyttötilillä saat 1,00 % koron. Nämä tilit ovat erinomainen tapa kasvattaa varallisuuttasi vähäriskisessä ympäristössä. Voit tehdä talletuksia ja seurata säästöjesi kasvua suoraan mobiilisovelluksesta. Sweep Deals -kanta-asiakasohjelma palkitsee sinua jokaisesta ostoksesta, tuoden lisäarvoa säästöillesi.

Digitaalinen Pankkialusta

SweepBankin digitaalinen pankkialusta tekee pankkiasioinnista vaivatonta. Voit ladata mobiilisovelluksen iOS- tai Android-laitteelle ja hoitaa kaikki pankkiasiasi yhdessä paikassa. Sovelluksella voit tehdä tilisiirtoja, tarkistaa saldoja, hallinnoida kortteja ja seurata säästöjesi kasvua. Alusta tarjoaa turvallisen ja helppokäyttöisen tavan hoitaa taloutesi, milloin ja missä tahansa. Käyttäjäystävällisyys ja tehokkuus ovat sen keskiössä, ja asiakastuki on aina käytettävissäsi.

Käyttäjäkokemus ja Asiakastuki

SweepBank tarjoaa käyttäjilleen sujuvan ja nykyaikaisen pankkikokemuksen, keskittyen helppokäyttöisyyteen ja asiakastukeen. Palveluilla ja sovelluksilla pyritään tekemään pankkiasiointi mahdollisimman vaivattomaksi.

Rekisteröitymisprosessi

Rekisteröityminen SweepBankiin on suunniteltu nopeaksi ja helpoksi. Käyttäjän tarvitsee vain ladata sovellus ja täyttää muutamat perustiedot. Prosessi ei vaadi perinteistä paperityötä, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Voit hoitaa kaiken digitaalisesti. Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tarvitaan turvallisuussyistä.

Mobiilisovellus

SweepBankin mobiilisovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille. Sovelluksen avulla voit hoitaa pankkiasioitasi missä ja milloin tahansa. Voit tarkistaa saldoja, maksaa laskuja, ja jopa hakea lainoja. Helppokäyttöinen käyttöliittymä tekee navigoinnista vaivatonta myös niille, jotka eivät ole teknisesti taitavia.

Asiakaskokemus

SweepBankin tavoitteena on tarjota miellyttävä ja vaivaton pankkikokemus. Koska palvelu on täysin digitaalinen, voit hoitaa kaikki pankkiasiasi ilman viivytyksiä. Käyttäjäarviot ovat pääosin positiivisia, ja monet asiakkaat arvostavat personoitua palvelua sekä käyttötilin korkotuottoa. 5 % ostosten palautus kanta-asiakaspisteinä on myös suosittu ominaisuus.

Asiakastukipalvelut

Asiakastuki SweepBankissa on monipuolinen ja helposti saavutettavissa. Voit ottaa yhteyttä useilla eri tavoilla, kuten sähköpostilla tai puhelimitse. He tarjoavat myös kattavan FAQ-osaston ja chat-tuen sovelluksessa. Erityisesti PIN-koodin nollaaminen ja maksupalveluiden, kuten Google Pay ja Apple Pay, kysymykset hoidetaan nopeasti. Riitatilanteissa valitukset ratkaistaan neuvotteluteitse, mikä tuo mielenrauhaa asiakkaille.

Turvallisuus ja Sääntely

SweepBank panostaa vahvasti asiakkaidensa tietoturvaan ja pankkitoiminnan sääntelyn noudattamiseen. Ymmärrys talletussuojan ja sääntelyn merkityksestä auttaa sinua tuntemaan olosi turvalliseksi käyttäessäsi palveluja.

Talletussuoja

Asiakkaana voit luottaa siihen, että säästösi ovat turvassa SweepBankin kautta. SweepBankin pankkitoimilupa on rekisteröity Maltalle.

Säästösi ovat suojattu Maltese Depositor Compensation Scheme -järjestelmän mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että talletuksesi ovat turvattu 100 000 euroon asti pankkitalletussuojalla.

Tämä suojaa sinua tilanteessa, jossa pankki ei pystyisi täyttämään velvoitteitaan.

Kun talletat varojasi SweepBankiin, tiedät, että ne on suojattu hyvin ja voit keskittyä muihin asioihin.

Sääntelyn noudattaminen

SweepBank noudattaa tiukasti kaikkia sääntelyvaatimuksia tarjotessaan pankkipalvelujaan. Yritys on osa kansainvälistä Multitude-finanssiryhmää.

Multitude on palvellut asiakkaita monissa maissa vuodesta 2005 lähtien. Yhtiön sääntelyn noudattaminen sisältää tarkat protokollat tietoturvan ja asiakkaiden suojelun takaamiseksi.

SweepBank käyttää kehittyneitä salaus- ja suojausprotokollia tiedottaakseen ja turvatakseen pankkitoimintojaan.

Sääntelyn noudattaminen ei ole valinnainen. SweepBank tekee kaikkensa varmistaakseen, että se täyttää kaikki vaatimukset, jotta voit hoitaa pankkiasiasi luottavaisin mielin.

Hinnoittelu ja Maksut

SweepBank tarjoaa läpinäkyvän hinnoittelun ja selkeät maksut. Palveluita on saatavilla ilman kuukausi- tai vuosimaksuja, ja käyttäjät voivat hyötyä kilpailukykyisistä koroista.

Tilin Ylläpitomaksut

SweepBankin käyttötilillä ei ole kuukausi- tai vuosimaksuja, joten voit käyttää tiliäsi ilman piilokuluja. Lisäksi, talletuksillesi maksetaan 1,00 % vuosikorkoa, mikä tekee säästämisestä entistä kannattavampaa.

Säästötilit tarjoavat jopa 4,00 % vuosikoron, mikä on kilpailukykyinen verrattuna muihin pankkeihin.

Säästösi ovat turvattu 100 000 euroon asti pankkitalletussuojalla. Tämä tarkoittaa, että rahasi ovat turvassa mahdollisten taloudellisten ongelmien sattuessa.

SweepBankin ehdot ja käytännöt ovat selkeästi esillä ja helposti saatavilla. Käyttöehdot määrittelevät kaikki maksuihin liittyvät säännöt, joten voit olla varma, että palvelu on reilu ja avoin.

Tarjoukset ja Edut

SweepBank tarjoaa asiakkailleen lukuisia etuja, jotka tekevät säästämisestä, ostamisesta ja palkkioiden ansaitsemisesta helppoa. Tässä osiossa käydään läpi Sweep Deals ja muut tarjoukset sekä kanta-asiakasohjelma ja sen mukana tulevat pisteet.

Sweep Deals ja Tarjoukset

Sweep Deals on tapa, jolla saat 5% takaisin tehdyistä ostoista. Tätä hyödyntämällä voit säästää monien eri merkkien tuotteista ja saada rahaa takaisin tilillesi.

Aktivointi on yksinkertaista: lataa SweepBank-sovellus, luo ilmainen tili ja ala ansaita.

SweepBank tarjoaa myös monipuolisia säästöjä ja alennuksia sovelluksessa tehdyistä ostoista. Näihin kuuluvat erikoistarjoukset ja kampanjat, joita päivitetään säännöllisesti.

Voit tehdä ostoksia tiettyjen kumppaneiden kaupoissa ja hyödyntää heidän tarjouksiaan.

Alennukset ja erikoistarjoukset löytyvät helposti sovelluksesta, mikä tekee niiden hyödyntämisestä vaivatonta. Sovelluksessa voit myös seurata aktiivisia tarjouksia ja optimoida säästöjäsi.

Kanta-asiakasohjelmat ja Pisteet

SweepBankin kanta-asiakasohjelma palkitsee sinut jokaisesta ostoksesta. Kun teet ostoksia kumppanikaupoissa, keräät kanta-asiakaspisteitä.

Näillä pisteillä voit myöhemmin lunastaa erilaisia palkintoja tai saada lisäalennuksia.

Liittyminen kanta-asiakasohjelmaan on ilmaista, ja hyötyjä alkaa kertyä heti. Tätä kautta saat jatkuvasti alennuksia ja tarjouksia, jotka ovat vain kanta-asiakkaille.

Pistejärjestelmä on selkeä ja helppo ymmärtää. Mitä enemmän käytät SweepBankia ostoksiisi, sitä enemmän pisteitä saat.

Tämä tekee ohjelmasta houkuttelevan jokaiselle, joka haluaa säästää ja ansaita samalla.

Lisäksi kanta-asiakasohjelman kautta saat pääsyn eksklusiivisiin tapahtumiin ja kampanjoihin, jotka ovat vain jäsenille. Tämä lisää tuntuvasti ohjelman arvoa ja motivoi käyttämään palvelua jatkuvasti.

Maksuliikenne ja Tilisiirrot

SweepBank tarjoaa nopeat ja kätevät maksutavat sekä tilisiirrot. Sovelluksen käyttäjät voivat hoitaa kaikki maksuliikenne- ja siirtotarpeensa suoraan puhelimen kautta.

SEPA-siirrot

SEPA-siirrot ovat yksi SweepBankin keskeisistä palveluista. SEPA (Single Euro Payments Area) mahdollistaa euromääräiset tilisiirrot nopeasti ja edullisesti Euroopan sisällä.

Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on taloudellisia sitoumuksia useissa Euroopan maissa. SEPA-siirrot ovat sekä ajallisesti että kustannuksiltaan tehokkaita.

SEPA-siirroissa hyödynnetään IBAN-muotoisia tilinumeroita ja BIC-koodeja, joiden avulla rahasi siirtyvät turvallisesti pankista toiseen. Pankkisiirrot ovat yleensä perillä saman arkipäivän aikana, mikä tekee niistä erittäin käteviä usein toistuvissa maksutapahtumissa.

SweepBank ei veloita ylimääräisiä maksuja SEPA-siirroista, mikä tekee palvelusta käyttäjäystävällisen erityisesti niille, jotka tekevät paljon kansainvälisiä siirtoja.

Pankkijärjestelmä käyttää vahvaa tunnistautumista, joten voit olla varma, että rahasi ovat turvassa.

Muista tarkistaa vastaanottajan pankkitiedot huolellisesti ennen siirtoa. Epäkurantit tiedot voivat johtaa siirron hylkäämiseen tai viivästymiseen.

Maksuliikenne ja tilisiirrot ovat nyt helppoa ja suoraviivaista SweepBankin avulla. Luo vain tili, ja voit aloittaa turvallisilla ja nopeilla siirroilla.

Sweep Bank kokemuksia

Sweep Bank asiakaspalvelu

  • Sähköpostiosoite: https://help.sweepbank.com/s/?language=fi
  • Puhelinnumero: -
  • Osoite: ST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027 Malta
  • Aukioloajat: -

 

Sweep Bank usein kysytyt kysymykset

Sweep Bank
Multitude Bank
Lainasumma Laina-aika Korko
10 € - 8000 € Jopa 60 päivän koroton maksuaika 19,50 %
Hae Sweep Bank laina Kilpailuta Sweep Bank laina
Esim. 1.500 € luotto, vaihtuva nimelliskorko 19,50% (korkolain mukainen viitekorko 4,50% + 15,00% marginaali), todellinen vuosikorko 21,34%. Takaisinmaksu 12 kuukauden maksuerissä 138,59 €/kk, kulujen osuus 163,12 €, kokonaiskustannus 1.663,12 €.

Sweep Bank lainanvälittäjät

Kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4,19 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 8.30 % laskettuna lainasummalle 10000 €, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 14750 €, eli 123 €/kk.
Kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4,19 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 8.65 % laskettuna lainasummalle 10000 €, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 14749 €, eli 123 €/kk.
Kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 119 €, takaisinmaksettava summa 14 226 € sekä todellinen vuosikorko on 7,73 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.