NOBA Bank Group

NOBA Bank Group

NOBA Bank Group on monipuolinen finanssialan toimija. Konserniin kuuluu useita rahoituksen osa-alueita, ja se toimii seitsemässä eri markkinassa. Konserni työllistää noin 630 henkilöä.

Tämän kokoinen ryhmä pystyy tarjoamaan laajan valikoiman palveluja, jotka voivat vastata monenlaisiin taloudellisiin tarpeisiin.

Vuoden 2023 lopussa NOBA Bank Groupin julkiset lainat nousivat 110,1 miljardiin SEK ja talletukset 96,8 miljardiin SEK. Yhtiön omistavat Nordic Capital Fund IX, Nordic Capital Fund VIII ja Sampo, mikä osoittaa vakaan ja luotettavan omistuspohjan. Tämä taloudellinen vakaus ja laaja palveluvalikoima tekevät NOBA Bank Groupista vaikuttavan toimijan finanssimaailmassa.

Tutustuessasi NOBA Bank Groupiin saat selville, miten se voi auttaa sinua saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi. Olitpa sitten yksityishenkilö tai yritys, NOBA tarjoaa monipuoliset ratkaisut, jotka voivat tehdä taloudestasi terveemmän ja vakaamman.

  • NOBA Bank Group tarjoaa laajan valikoiman finanssipalveluja.
  • Yhtiö on taloudellisesti vakaa ja toimii seitsemässä markkinassa.
  • Omistajiin kuuluvat Nordic Capital Fund IX, Nordic Capital Fund VIII ja Sampo.

NOBA Bank Group

NOBA Bank Group on finanssialan toimija, joka syntyi Nordax Bankin ja Bank Norwegianin yhdistymisen myötä marraskuussa 2022. Se toimii seitsemällä markkinalla ja työllistää noin 630 henkilöä. NOBA Bank Group tarjoaa laajan valikoiman pankkipalveluja.

NOBA Holding ja NOBA Group sulautuvat NOBA Bank Groupiin maaliskuussa 2024. Sulautumisessa siirtyvät kaikki velvoitteet ja oikeudet NOBA Bank Groupille, joka toimii jatkossa pääasiallisena yrityksenä.

Tärkeimmät Toimijat

  • Nordic Capital: Yksi NOBA Bank Groupin tärkeimmistä sijoittajista.
  • Sampo: Suomalainen vakuutus- ja finanssijätti, joka on myös merkittävä sijoittaja.

Taloudelliset Tiedot

Vuosi Lainat (SEK mrd) Talletukset (SEK mrd)
2023 110.1 96.8

NOBA Bank Group keskittyy erityisesti pohjoismaiden (Nordics) markkinoihin. Päätavoitteena on tarjota terveitä taloudellisia ratkaisuja laajalle käyttäjäkunnalle.

NOBA Bank Groupin brändit Suomessa

NOBA Bank Group toimii Suomessa erityisesti kahden tunnetun brändin kautta. Näitä ovat Nordax Bank ja Bank Norwegian, jotka tarjoavat erilaisia taloudellisia palveluja suomalaisille asiakkaille.

Nordax Bank

Nordax Bank on yksi NOBA Bank Groupin tunnetuimmista brändeistä Suomessa. Pankki tarjoaa monipuolisia lainatuotteita ja säästötilivaihtoehtoja. Erityisesti henkilökohtaiset lainat ja asuntolainat kuuluvat pankin keskeisiin tarjontatuotteisiin.

Nordax Bank keskittyy tarjoamaan asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja. Pankin palvelut on suunniteltu vastaamaan niiden tarpeita, jotka etsivät luotettavia ja joustavia finanssivaihtoehtoja. Tavoitteena on tarjota helposti ymmärrettäviä ja käyttökelpoisia tuotteita.

Bank Norwegian

Bank Norwegian on toinen NOBA Bank Groupin merkittävistä brändeistä Suomessa. Pankki tunnetaan erityisesti luottokorteistaan ja kulutusluotoistaan.

Bank Norwegian tarjoaa myös kilpailukykyisiä säästötilivaihtoehtoja. Nämä houkuttelevat asiakkaita korkeiden talletuskorkojen ansiosta.

Heillä on digitaalinen lähestymistapa pankkipalveluihin, mikä tekee palveluiden käytöstä helppoa ja tehokasta. Bank Norwegian panostaa käyttäjäystävällisiin ratkaisuihin, jotka mahdollistavat sujuvan asioinnin missä ja milloin tahansa. Tämä on tehnyt siitä suositun erityisesti nuorempien asiakkaiden keskuudessa.

NOBA Bank Group kokemuksia

NOBA Bank Group asiakaspalvelu

  • Sähköpostiosoite: -
  • Puhelinnumero: -
  • Osoite: -
  • Aukioloajat: -

 

NOBA Bank Group usein kysytyt kysymykset

NOBA Bank Group
Pankki
Lainasumma Laina-aika Korko
- - -

NOBA Bank Group lainanvälittäjät

NOBA Bank Group ei ole mukana lainanvälityspalveluissa. Voit pyytää lainatarjouksen suoraan NOBA Bank Group verkkosivustolta.