Apple Pay

Ota Apple Pay käyttöön helposti ja turvallisesti! Suomilaina.com opastaa sinut askel askeleelta kortin liittämisestä maksamiseen. Tutustu Apple Payn etuihin ja lue, miten se toimii niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

apple pay

Apple Pay: Käyttäjäystävälliset maksuratkaisut

Apple Pay on mullistanut tavan, jolla voit tehdä maksuja arjessa. Ei enää tarvetta kantaa fyysistä luottokorttia tai käteistä mukanasi, sillä voit hoitaa maksut suoraan iPhonella, iPadilla, Macilla tai Apple Watchilla.

Yhdistämällä pankki- tai luottokorttisi Wallet-sovellukseen voit maksaa kaikkialla, missä lähimaksut ovat käytössä, helposti ja turvallisesti.

Apple Payn käyttö on erityisen kätevää, sillä voit tehdä ostoksia niin kaupoissa, sovelluksissa kuin verkossakin. Maksu tapahtuu vain yhdellä kosketuksella, ja yli 50 euron ostoksetkin voit maksaa ilman tunnusluvun näppäilyä. Palvelu tarjoaa myös lisäominaisuuksia, kuten toistuvat maksut ja Apple Pay Later -ominaisuuden, mikä tekee maksamisesta entistä joustavampaa.

Yksi suurimmista huolenaiheista digitaalisissa maksutavoissa on turvallisuus. Apple Pay käyttää edistynyttä salauksia ja yksityisyyden suojausta, joten voit olla varma, että maksutietosi ovat turvassa. Laitteesi yhdistää maksuihin vain kertaluonteisia dynaamisia koodeja eikä jaa kortti- tai tilitietoja.

  • Apple Pay toimii iPhonella, iPadilla, Macilla ja Apple Watchilla.
  • Voit maksaa helposti kaupoissa, sovelluksissa ja verkossa.
  • Maksut suoritetaan turvallisesti suojauksen avulla.

Apple Payn käyttöönotto

Apple Payn käyttöönotto koostuu muutamasta keskeisestä vaiheesta, kuten kortin lisäämisestä, Wallet-sovelluksen määrittelystä ja yhteensopivien laitteiden käytöstä. Seuraavissa ohjeissa näytetään, kuinka prosessi etenee vaiheittain.

Lisää kortti

Apple Payn käyttämiseksi sinun täytyy ensin lisätä maksukortti Wallet-sovellukseen. Tämä onnistuu iPhonella, iPadilla, Macilla tai Apple Watchilla.

Sinun on syötettävä kortin tiedot manuaalisesti tai skannaamalla kortti kameralla. Jotkin pankit ja kortinmyöntäjät saattavat vaatia todennuksen, joka tapahtuu esimerkiksi tekstiviestillä tai puhelinsoitolla.

Kun kortti on lisätty, se on valmis käytettäväksi Apple Payn kautta.

Wallet-sovelluksen käyttöönotto

Wallet-sovelluksen käyttöönotto on helppoa. Avaa sovellus ja valitse ”Lisää kortti”. Tämä vie sinut vaiheittain prosessin läpi, jossa syötät korttisi tiedot ja hyväksyt ehdot.

Wallet-sovellus mahdollistaa useiden korttien hallinnan samasta paikasta. Voit lisätä sekä luotto- että pankkikortteja, mukaan lukien prepaid-kortteja. Lisäksi voit tarkastella maksuhistoriaa ja hallita toistuvia maksuja.

Yhteensopivat laitteet

Apple Pay toimii useilla eri laitteilla, kuten iPhone, iPad, Mac ja Apple Watch. Näiden laitteiden on oltava yhteensopivia ja niissä täytyy olla uusimmat ohjelmistopäivitykset.

Lisäksi sinun on oltava kirjautuneena iCloud-tilillesi samalla Apple IDä kaikilla laitteilla. Korttien lisääminen onnistuu helposti jokaisella laitetyypillä, mutta varmista, että ne täyttävät Apple Payn vaatimukset.

Maksut ja turvallisuus

Apple Pay tarjoaa käyttäjille helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksia niin kaupoissa, verkossa kuin sovelluksissakin. Tämä osio käsittelee Apple Payn tärkeimpiä turvallisuus- ja yksityisyysominaisuuksia sekä huijausten ehkäisyä.

Turvallisuusominaisuudet

Apple Pay käyttää monia turvallisuusominaisuuksia, kuten Face ID, Touch ID ja suojauskoodia vahvistaakseen maksut. Näiden biometristen tunnistusmenetelmien avulla vain sinä voit suorittaa maksuja laitteellasi.

Maksutiedot tallennetaan laitteen suojattuun elementtiin, joka on erillinen siru suojaamassa tietoja. Maksutapahtumien yhteydessä käytetään tokenisointia, joka korvaa korttisi tiedot ainutkertaisella digitaaliseen tokeniin, joka varmistaa, että maksutiedot eivät koskaan siirry itse maksualustalle.

Yksityisyys

Apple Pay pitää huolen siitä, että henkilökohtaiset tietosi eivät paljastu. Applen mukaan varsinainen maksutapahtuma tapahtuu kaupankäyntipaikassa, mutta kauppa ei koskaan saa tietää luotto- tai pankkikorttisi numeroa.

Apple Pay ei myöskään kerää tietoja ostoksistasi, joten yritys ei tallenna, mitä ostit, missä ostit tai kuinka paljon maksoit. Tämä varmistaa maksutapahtumiesi yksityisyyden.

Huijausten ehkäisy

Apple Pay on suunniteltu myös ehkäisemään huijauksia. Biometrisen tunnistuksen, kuten Face ID ja Touch ID, ansiosta vain sinä voit käyttää laitetta maksamiseen. Suojauskoodilla vahvistetaan kaikki maksut.

Lisäksi Apple Pay käyttää tokenisointia maksujen turvallisuuden parantamiseksi. Jos korttisi tiedot varastetaan, tokenointi estää tietojen hyödyntämisen. Apple Payn avulla voit myös hallinnoida maksuasetuksia ja seurata maksuja, jotta mahdolliset huijausyritykset voidaan havaita ja estää nopeasti.

Maksaminen Apple Payllä

Apple Pay on kätevä ja turvallinen tapa maksaa ostoksia eri paikoissa. Se toimii niin kaupoissa, verkossa kuin sovelluksissa.

Kaupoissa maksaminen

Voit maksaa Apple Payllä kaupoissa, joissa on lähimaksutunnus tai Apple Pay -logo. Lisää ensin maksukorttisi Apple Wallet -sovellukseen, joka löytyy nimellä Lompakko.

Kun olet kassalla, pidä iPhonesi tai Apple Watchisi lähellä maksupäätettä ja varmista maksu Face IDä, Touch IDä tai laitteen salasanalla. Apple Pay toimii nopeasti ilman, että sinun tarvitsee syöttää PIN-koodia, edes yli 50 euron ostoksissa.

Apple Payn käyttäminen kaupoissa on erityisen hyödyllistä, sillä voit jättää fyysiset korttisi kotiin. Et tarvitse muuta kuin Apple-laitteesi tehdäksesi ostoksia turvallisesti ja kätevästi.

Verkkomaksut

Voit käyttää Apple Payta myös verkkokaupoissa ostosten maksamiseen. Tämä toimii, kun näet Apple Pay -painikkeen kassalla.

Käytä tätä maksutapaa verkkoselaimessa, kuten Safari, ja valitse haluttu maksukortti Apple Walletista.

Näin voit maksaa helposti ja nopeasti yhdellä napautuksella. Verkkomaksuissa Apple Pay tarjoaa myös lisää turvallisuutta, sillä sinun ei tarvitse syöttää korttisi tietoja erikseen jokaiseen verkkokauppaan. Tämä vähentää korttitietojesi väärinkäytön riskiä ja tekee maksamisesta suoraviivaista.

Sovelluksissa maksaminen

Apple Pay toimii myös monissa sovelluksissa. Kun teet ostoksia sovelluksen sisällä, näet usein vaihtoehtona Apple Pay -painikkeen.

Käyttö on yksinkertaista: valitse Apple Pay maksutavaksi ja vahvista ostos Face IDä, Touch IDä tai laitteen salasanalla.

Monet iOS-sovellukset tukevat tätä maksutapaa, mikä tekee in-app-ostoksista vaivattomia. Voit maksaa peleistä, tilaussisällöstä tai jopa ruokasovelluksista ilman, että sinun tarvitsee syöttää maksukorttisi tietoja manuaalisesti.

Yhteystietojen jakaminen maksun yhteydessä

Apple Pay ei jaa yhteystietojasi maksutapahtumien aikana. Tämä lisää yksityisyyden ja turvallisuuden tasoa.

Apple Pay mahdollistaa myös rahan lähettämisen ja vastaanottamisen Viestit-sovelluksen kautta. Voit lähettää rahaa perheenjäsenille tai ystäville yksityisesti ja turvallisesti, ilman ylimääräisiä toimenpiteitä. Tämä ominaisuus tekee maksujen hallinnasta helppoa ja nopeaa, pitäen samalla tietosi turvassa.

Lisäominaisuudet

Apple Pay tarjoaa monia lisäominaisuuksia, jotka tekevät maksamisesta kätevää ja monipuolista. Näihin kuuluvat muun muassa Apple Pay Cash, Apple Card ja Reittikortit ja e-lompakot.

Apple Pay Cash

Apple Pay Cash -ominaisuudella voit lähettää ja vastaanottaa rahaa suoraan iPhonen tai Apple Watchin Lompakko-sovelluksessa. Tämä toimii iMessage-viestien avulla, mikä tekee siitä nopean ja helpon tavan hoitaa rahansiirrot ilman pankkisiirtojen viivettä.

Voit käyttää Apple Pay Cashia myös maksamiseen kaupoissa ja verkkokaupoissa, jotka hyväksyvät Apple Payn. Rahan siirtäminen omalta Apple Pay Cash -tililtä pankkitilille on vaivatonta ja vie yleensä vain 1-3 arkipäivää. Apple Pay Cash on tällä hetkellä käytettävissä vain Yhdysvalloissa.

Apple Card

Apple Card on Applen oma luottokortti, joka integroituu saumattomasti Apple Payhin ja Lompakko-sovellukseen. Kortti tarjoaa käteviä ominaisuuksia, kuten reaaliaikaisen seurannan, jonka avulla näet välittömästi kaikki ostoksesi suoraan iPhonessa.

Apple Card tarjoaa myös Daily Cash -palautusohjelman, jossa saat rahaa takaisin jokaisesta ostoksestasi. Saatavat rahat ilmestyvät Apple Cash -tilillesi päivittäin, ja voit käyttää niitä suoraan ostoksiin tai siirtää pankkitilillesi. Apple Card ei peri vuosimaksuja, ja sillä on muutenkin alhaiset korot ja selkeät käyttöehdot.

Reittikortit ja e-lompakot

Apple Pay tukee myös julkisen liikenteen reittikortteja ja e-lompakkokortteja, kuten prepaid- ja EFTPOS-kortteja.

Monet suuret kaupungit ympäri maailmaa sallivat nyt matkustamisen käyttämällä Apple Payta suoraan iPhoneen tai Apple Watchiin tallennettuna.

Voit lisätä reittikortin Lompakko-sovellukseen ja käyttää sitä helppoon ja nopeaan matkustamiseen. Tämä ominaisuus tekee päivittäisistä matkoista sujuvampia, kun sinun ei tarvitse enää kantaa erillisiä kortteja tai käteistä.

Apple Pay tukee useita e-lompakoita, mikä tekee maksamisesta joustavaa ja monipuolista.

Apple Pay käyttöehdot

Apple Pay käyttöehdot sisältävät tärkeät tiedot käyttäjäsopimuksesta ja mahdollisista käyttömaksuista, joita palvelun käytöstä voi aiheutua. Käyttäjän tulee hyväksyä käyttöehdot ennen palvelun käyttöä.

Käyttäjäsopimus

Apple Payn käyttäminen edellyttää käyttäjäsopimuksen hyväksymistä. Käyttäjäsopimus käsittelee muun muassa maksutapahtumien turvallisuutta, tietosuojakäytäntöjä ja käyttäjän vastuita.

Sopimuksessa voi olla mainintoja esimerkiksi yhteensopivista laitteista kuten iPhone, iPad ja Apple Watch sekä ohjelmistoversioista (iOS, iPadOS, watchOS, macOS).

Käyttäjän tulee varmistaa, että hänen tilinsä ja laskutusosoitteensa ovat ajantasaiset. Tämä koskee myös pankkien ja maksukorttien tietoja, jotka liitetään Apple Payhin.

Lisäksi Apple voi seurata maksutapahtumahistoriaa turvallisuus- ja asiakaspalvelutarkoituksessa.

Käyttäjäsopimuksessa voi olla myös mainintoja Apple Vision Pro -laitteesta ja muista uusimmista Apple-tuotteista, jotka tukevat Apple Payta.

Käyttömaksut

Apple Payn käytöstä ei yleensä peritä lisämaksuja, mutta tavarantoimittajat ja pankkisi voivat veloittaa omia maksujaan.

Käyttäjän tulee tarkistaa nämä mahdolliset kulut omien pankkien kanssa ennen Apple Payn käyttöä.

Maksut voivat sisältää esimerkiksi vuosimaksuja tai tilisiirtomaksuja, riippuen käytettävästä kortista ja pankista.

Kauppiaat voivat myös soveltaa omia maksuja Apple Pay -maksuihin, erityisesti kansainväläisissä transaktioissa.

Apple Payn kautta tehdyt maksut on usein suojattu ilman lisäkuluja, mutta jotkut maksut saattavat aiheuttaa käsittelymaksuja tai valuuttamuunnosmaksuja.

Käyttäjän tulee huomioida, että mahdolliset palautukset ja hyvitykset tapahtuvat suoraan Apple Pay -tilille, ja nämä voivat riippua myyjien palautusehdoista ja käyttöehdoista.

Tekninen tuki

Apple Payn teknisen tuen avulla voit hallita ja ratkaista ongelmia, jotka liittyvät maksukorttien lisäämiseen tai poistamiseen, sekä erilaisia vianmäärityksiä. Alla käsitellään kuinka voit poistaa kortin ja mitä tehdä, jos kohtaat ongelmia.

Kortin poistaminen

Voit poistaa kortin Apple Paysta helposti suoraan iPhonesta tai Apple Watch -sovelluksesta.

  • iPhone: Avaa Asetukset ja valitse Wallet & Apple Pay. Valitse poistettava kortti ja napauta Poista kortti.
  • Apple Watch: Avaa Apple Watch -sovellus iPhonessa. Valitse Oma kello ja sen jälkeen Wallet & Apple Pay. Napauta korttia, jonka haluat poistaa, ja valitse Poista.

Jos kortti ei poistu, tarkista että laitteesi käyttää uusinta iOS- tai watchOS-versiota.

Ongelmien vianmääritys

Jos kohtaat ongelmia Apple Payn käytössä, on olemassa useita keinoja vianmääritykseen.

  1. Tarkista yhteys: Varmista, että laitteesi on yhteydessä internetiin.
  2. Asetukset: Avaa Asetukset ja varmista, että Apple Pay on oikein konfiguroitu. Voit tehdä tämän käymällä läpi Wallet & Apple Pay -asetuksia.
  3. Päivitä laite: Tarkista, että iPhone, iPad tai Apple Watch käyttää uusinta käyttöjärjestelmää.
  4. Kontakti: Jos et edelleenkään pysty ratkaisemaan ongelmaa, voit ottaa yhteyttä Apple-tukeen puhelimitse tai verkkokeskustelun kautta.

Vianmäärityksen aikana on hyvä pitää huoli, että PIN-koodit ja muut turvatiedot ovat tallessa. Useimmat käyttöongelmat ratkeavat oikein tehdyillä asetuksilla ja viimeisimpiä ohjelmistopäivityksiä käyttämällä.

Kehittäjän resurssit

Apple Pay tarjoaa monia hyödyllisiä työkaluja kehittäjille maksuratkaisujen integroimiseksi sovelluksiin ja verkkosivustoihin. Näiden resurssien avulla voit varmistaa sujuvat maksutapahtumat ja tarjota käyttäjille parhaan mahdollisen kokemuksen.

API ja kehitysvälineet

Apple Payn API ja kehitysvälineet tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia, joiden avulla kehittäjät voivat luoda turvallisia ja tehokkaita maksuratkaisuja.

Voit käyttää Apple Payta eri alustoilla, kuten iOS, iPadOS, watchOS ja macOS. Rajapinnat tarjoavat tuen niin mobiili- kuin verkkokaupoille, mukaan lukien Safari-selain.

Lisäksi Apple Developer Program tarjoaa pääsyn yksityiskohtaisiin ohjeisiin ja dokumentaatioon, joilla voit hyödyntää täydellisesti kaikkia Apple Payn tarjoamia ominaisuuksia.

Voit myös testata ja varmentaa maksuprosessisi Apple Pay Sandbox -ympäristössä ennen kuin siirryt tuotantokäyttöön.

Maksupalveluntarjoajat

Yhteistyö eri maksupalveluntarjoajien kanssa on tärkeää, jotta voit tarjota Apple Pay -maksuja asiakkaille.

Applen hyväksymien palveluntarjoajien lista kattaa laajan valikoiman yrityksiä, jotka voivat auttaa sinua integroimaan Apple Payn järjestelmiisi. Näihin kuuluvat esimerkiksi Stripe, Adyen ja Worldpay.

Sinun tulee valita sellainen palveluntarjoaja, joka parhaiten tukee yrityksesi tarpeita ja maksuprosesseja.

Varmista myös, että palveluntarjoajat tukevat lähimaksuteknologian käyttöä eri kortinlukijalaitteissa varmistaaksesi sujuvat maksutapahtumat niin fyysisissä myymälöissä kuin verkkokaupoissakin.

Kansainvälinen käyttö

Apple Pay on käytettävissä monissa maissa ympäri maailman, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Alankomaat.

Voit käyttää sitä melkein missä tahansa, missä hyväksytään lähimaksut.

Apple Pay tukee useimpia isoja luotto- ja pankkikortteja, kuten Visa, MasterCard ja American Express.

Kun lisäät korttisi Lompakko-appiin, voit maksaa turvallisesti liikkuessasi eri maissa.

Maksamisen yhteydessä voit tarkistaa tapahtumahistoriasi helposti Lompakko-apissa.

Tämä auttaa sinua seuraamaan kulutustasi ja varmistamaan, että kaikki maksut ovat oikein.

Apple Pay on käytössä lukuisissa paikoissa, kuten vähittäiskaupoissa, ruokakaupoissa ja julkisessa liikenteessä.

Se tarjoaa mukavuutta ja nopeutta arkisiin ostoksiisi kaikkialla maailmassa.

Apple Pay usein kysytyt kysymykset

Lue alhaalta vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Lainaesimerkki: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 7,21 %, nimelliskorko 6%, kulut 3 923 € ja yhteensä 13 923 €.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 119 €, takaisinmaksettava summa 14 226 € sekä todellinen vuosikorko on 7,73 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4,19 % - 19,50 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Todellinen vuosikorko laskettuna 10 000 € luotolle 10 vuoden takaisinmaksuajalla on 8.15%, mikäli korkoihin ja kuluihin sisältyy: Vuosikorko 6.90%, kuukausittainen tilinhoitopalkkio 5 € ja lainan avausmaksu 0 €. Kuukausierä on tällöin esimerkin mukaiselle 10 000 € lainalle 120.59 € sisältäen yhteensä 120 maksuerää. Lainan, korkojen ja kulujen yhteismäärä on edellä mainitun esimerkein 14 471 €, joista kulujen osuus on 600 € ja korkojen osuus on 3 871 €.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4,5 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 € / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €).
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4,5 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 € / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €).
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4,19 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 8.30 % laskettuna lainasummalle 10000 €, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 14750 €, eli 123 €/kk.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4,19 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 8.65 % laskettuna lainasummalle 10000 €, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 14749 €, eli 123 €/kk.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 18 vuotta 4,68 % - 19%
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
2000 € - 60 000 € 1 - 18 vuotta 5,99 % - 10 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 0 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
500 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 10000 €, takaisinmaksuaika 120 kuukautta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja nimelliskorko 9 %, on lainan todellinen vuosikorko 10.44 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 15840 €, eli 132 €/kk.
Lainan kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
2500 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4,50 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Lainasumma 22 000 € laina-aika 6 vuotta vuotta. Kustannus 6 583 € mikäli tod.korko on 9.46%. Kokonaiskustannus näillä ehdoilla 28 583 €. Pankit määrittävät korot lainalle tapauskohtaisesti. Nominaalikorot ovat 4,50%-20% väliltä.

Lue myös nämä

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.