Bank Norwegian

Bank Norwegian – osa NOBA Bank Groupia – tarjoaa luottokortteja, säästötilejä ja vakuudettomia lainoja. Bank Norwegian aloitti toimintansa Norjassa vuonna 2007 ja on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaissa, Espanjassa ja Saksassa. Yli 1,5 miljoonaa asiakasta luottaa heidän palveluihinsa!

Bank Norwegian

Bank Norwegian on tunnettu pankki, joka tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluja. Luottokortteja, säästötilejä, ja vakuudettomia lainoja tarjoamalla tämä pankki on houkutellut yli 1,5 miljoonaa asiakasta Pohjoismaista, Espanjasta ja Saksasta.

Bank Norwegianin joustavat ja kilpailukykyiset ehdot tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin uusille kuin olemassa oleville asiakkaille.

Vuonna 2007 Norjassa perustettu Bank Norwegian on kasvanut nopeasti ja vakiinnuttanut asemansa kansainvälisillä markkinoilla. Pankki tarjoaa asiakkailleen monipuolisia säästötiliratkaisuja, jotka sopivat niin lyhytaikaiselle säästämiselle kuin pitkäaikaiselle varainkasvatukselle.

Kilpailukykyinen korko ja joustavat säästämisehdot ovat houkutelleet monia asiakkaita käyttämään säästötilipalveluja.

Bank Norwegianin verkkosivusto tarjoaa helppokäyttöisen ja turvallisen kirjautumisjärjestelmän sekä kattavan asiakaspalvelun.

Tämä mahdollistaa sujuvan asioinnin ja erilaisten pankkipalvelujen käytön missä ja milloin tahansa.

 • Bank Norwegian tarjoaa joustavia ja kilpailukykyisiä rahoituspalveluja.
 • Pankilla on yli 1,5 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa.
 • Verkkosivusto on helppokäyttöinen ja tarjoaa kattavan asiakaspalvelun.

Yrityksen historia

Bank Norwegian perustettiin vuonna 2007 Norjassa. Sen tavoitteena oli tarjota joustavia pankkipalveluja asiakkailleen.

Laajentuminen Pohjoismaihin, Espanjaan ja Saksaan tapahtui nopeasti. Nykyään pankilla on yli 1,5 miljoonaa asiakasta.

Yritys kuuluu NOBA Bank Group -konserniin. NOBA Bank Group muodostuu Bank Norwegianista ja Nordax Bankista.

Nordax Bank liittyi mukaan vuonna 2019. Pankki omistaa myös Nordic Capital Fund IX ja Nordic Capital Fund VIII.

Luottokortit, säästötilit ja vakuudettomat lainat ovat heidän päätuotteitaan. Tämä monipuolisuus teki Bank Norwegianista suositun monilla markkinoilla.

Bank Norwegian tarjoaa luottokortteja, joissa on käteispalautuksia tai pisteitä. Luottokorttien suosio on kasvanut vuosien varrella.

Yrityksen säästötilit ovat yksityishenkilöille tarkoitettuja. Nämä tilit ovat saatavilla, kun hakija on täyttänyt 18 vuotta.

Pankin tarina osoittaa sen kyvyn sopeutua ja kasvaa uusilla markkinoilla. Yhteistyö eri pankkiryhmien kanssa vahvistaa heidän asemaansa Euroopassa.

Palvelut ja tuotteet

Bank Norwegian tarjoaa useita finanssituotteita, jotka on suunniteltu olemaan käyttäjäystävällisiä ja läpinäkyviä. Näihin kuuluvat luottokortit, säästötilit, kulutusluotot ja digitaalinen pankkisovellus.

Luottokortit

Bank Norwegianin luottokortit tarjoavat korkeatasoisia etuja, kuten cashback-pisteitä ja matkavakuutuksia. Kortilla maksetut ostokset kerryttävät automaattisesti CashPoint-pisteitä, joita voit käyttää esimerkiksi lentojen varaamiseen.

Tärkeimmät hyödyt:

 • Ei vuosimaksua
 • Cashback kaikista ostoksista
 • Matkavakuutus, joka kattaa kulut matkoilla

Matkavakuutus on voimassa, kun vähintään puolet matkasta on maksettu Bank Norwegian -kortilla. Käyttämällä korttia voit saada takaisin osan ostostesi summasta CashPoint-pisteinä.

Säästötilit

Säästötilit tarjoavat hyviä korkotuottoja ilman piilokuluja. Voit siirtää rahaa helposti eri tilien välillä ja seurata saldon kehittymistä digitaalisesti. Kaikki tilisiirrot ja tapahtumat ovat nähtävillä pankkisovelluksessa.

Säästötilin ominaisuuksia:

 • Korkeakorkoiset talletustilit
 • Ei hallintomaksuja tai kuukausimaksuja
 • 24/7 digitaalinen pääsy tilillesi sovelluksen kautta

Säästötilien korko on kilpailukykyinen, ja voit tehdä pankkisiirtoja niiden välillä ilman lisäkustannuksia. Näet saldosi ja korkosi helposti pankin sovelluksen kautta.

Kulutusluotot

Bank Norwegianin kulutusluotot, eli forbrukslån, ovat tunnettuja joustavuudestaan. Voit hakea suuremmankin lainasumman ja maksuaikaa voi mukauttaa omien tarpeidesi mukaan. Lainanhoitokulut ovat selkeästi esillä ilman piilomaksuja.

Kulutusluoton pääedut:

 • Joustava maksuaika ja laina-aika
 • Ei piilokuluja
 • Nopea hakuprosessi

Näiden kulutusluottojen hakeminen tapahtuu digitaalisesti, ja hyväksyminen voi tapahtua nopeasti. Voit suunnitella lainan maksusuunnitelman itsellesi sopivaksi ilman huolta ylimääräisistä kuluista.

Digitaalinen pankkisovellus

Bank Norwegian tarjoaa monipuolisen digitaalisen pankkisovelluksen, joka mahdollistaa jokapäiväisen talouden hallinnan helposti. Sovellus sisältää kaikki tärkeät palvelut, kuten tilien seurannan, tilitapahtumat ja lainahakemukset.

Sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Helppo kirjautuminen (logg inn) ja käyttö
 • Näet kaikki tilitapahtumat yhdellä silmäyksellä
 • Mahdollisuus seurata CashPoint-pisteiden kertymistä

Sovelluksen avulla pankkiasiat hoituvat kätevästi missä ja milloin tahansa. Voit hallita luottokortteja, säästötilien saldoa ja lainoja yhdestä sovelluksesta käsin.

Markkina-alue

Bank Norwegian toimii useissa eri maissa, keskittyen erityisesti Pohjoismaihin ja laajentuen myös Keski- ja Etelä-Eurooppaan. Alla käydään läpi markkina-alueet ja niiden erityispiirteet.

Norja

Norja on Bank Norwegianin kotimarkkina. Pankki tunnetaan siellä erityisesti monipuolisista rahoitustuotteistaan, kuten luottokorteista ja lainoista. Pankki tarjoaa myös säästötilipalveluita houkuttelevin korkotasoin.

Norjassa asiakkaat voivat hoitaa suuren osan pankkiasioistaan verkossa tai mobiilisovelluksen kautta. Tämä on tehnyt pankista suositun valinnan digitaaliseen asiointiin tottuneiden asiakkaiden keskuudessa. Norjan markkinoilla kilpailu on kovaa, mutta Bank Norwegian on onnistunut hankkimaan hyvän markkina-aseman.

Ruotsi

Ruotsissa Bank Norwegian tarjoaa samanlaiset rahoituspalvelut kuin Norjassa. Pankin tuotteet on suunniteltu helposti ymmärrettäviksi ilman piilokuluja. Tämä tekee palveluista houkuttelevia ruotsalaisille kuluttajille, jotka arvostavat läpinäkyvyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Ruotsi on suuri markkina-alue, jossa myös paikallinen kilpailu on kovaa. Pankki on kuitenkin onnistunut löytämään oman paikkansa tässä ympäristössä tarjoamalla ainutlaatuisia ja kuluttajaystävällisiä rahoitustuotteita.

Tanska

Tanskassa Bank Norwegian on laajentunut tarjoamaan laajan valikoiman luotto- ja säästötuotteita. Kuluttajat voivat hyödyntää pankin verkkopalveluita ja mobiilisovelluksia, mikä helpottaa päivittäistä pankkiasiointia. Tanskassa kilpailu on intensiivistä, mutta pankki on onnistunut houkuttelemaan asiakkaita ainutlaatuisella tarjonnallaan.

Tanskassa erityinen huomio on kiinnitetty palvelujen digitaaliseen käyttökokemukseen, mikä on osoittautunut menestyksekkääksi strategiseksi valinnaksi.

Suomi

Suomessa Bank Norwegianin palvelut ovat saaneet hyvän vastaanoton. Erityisesti luottokortti- ja lainatuotteita pidetään suosittuina. Suosittuja ovat myös e-laskupalvelut, joiden kautta maksujen hallinta on helppoa ja nopeaa.

Pankki on onnistunut tarjoamaan kilpailukykyisiä korkoja säästötileille. Kilpailukykyiset korot houkuttelevat talletuksia. Palveluiden käytettävyys ja asiakastuki ovat saaneet kiitosta suomalaisilta asiakkailta.

Saksa

Saksa on suuri ja kilpailliu markkina-alue, jossa Bank Norwegian keskittyy tarjoamaan digitaalisia pankkipalveluita. Pankki on onnistunut houkuttelemaan asiakkaita tarjoamalla korkean koron säästötilejä ja joustavia lainaratkaisuja.

Saksan markkinoilla pankki eroaa monista perinteisistä pankeista. Se keskittyy yksinkertaiseen ja sujuvaan digitaaliseen asiakaskokemukseen. Tämä on houkutellut erityisesti nuorempaa asiakasryhmää.

Espanja

Espanjassa pankki on vasta aloittamassa toimintansa, mutta se on jo saanut myönteistä huomiota tarjouksistaan. Erityisesti luottokortit ja henkilökohtaiset lainat ovat osoittautuneet suosituiksi tuotteiksi espanjalaisten kuluttajien keskuudessa.

Espanjan markkinat tarjoavat suuria kasvumahdollisuuksia. Bank Norwegian pyrkii hyödyntämään tätä potentiaalia laajentamalla palveluvalikoimaansa ja panostamalla digitaalisten palvelujen helppokäyttöisyyteen.

Asiakasohjelmat ja edut

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen erilaisia etuja ja asiakasohjelmia. Nämä parantavat käyttäjäkokemusta ja tuovat lisäarvoa. Tässä osiossa käsitellään Norwegian Reward -ohjelmaa sekä Apple Pay -yhteensopivuutta.

Norwegian Reward

Norwegian Reward on Norwegian Air Shuttlen ylläpitämä kanta-asiakasohjelma. Kun käytät Bank Norwegianin luottokorttia, ansaitset CashPoints-pisteitä, joita voi hyödyntää muun muassa lentojen varaamiseen. Tämä ohjelma kannustaa uskollisuuteen ja tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden säästää matkakustannuksissa.

Norwegian Reward -ohjelmassa on tasoja, jotka perustuvat siihen, kuinka paljon ja usein käytät luottokorttiasi Norwegian-brändin palvelujen maksamiseen.

 • CashPoints: Pisteet kertyvät ostoksistasi.
 • Etuoikeudet: Pisteillä saa alennuksia lennoista ja muista palveluista.
 • Helppo seurata: Omilta sivuilta näet kulutuksesi ja ansaitsemasi pisteet.

Apple Pay Yhteensopivuus

Apple Pay on yksi tapa maksaa Bank Norwegianin luottokortilla turvallisesti ja kätevästi. Voit lisätä korttisi Apple Walletiin ja käyttää sitä iPhonen, iPadin, tai Apple Watchin avulla. Tämä tekee ostoksista nopeita ja yksinkertaisia, ilman että sinun tarvitsee kantaa fyysistä korttia mukanasi.

Apple Pay -maksutapa tarjoaa useita etuja:

 • Turvallisuus: Ostotapahtumat varmistetaan biometrisellä tunnistautumisella.
 • Kätevyys: Voit käyttää laitteesi lähimaksua kaikkialla, missä Apple Pay hyväksytään.
 • Näkyvyys: Seuraa reaaliajassa kulutuksiasi ja hallinnoi rahankäyttöäsi.

Kestävä kehitys

Bank Norwegian keskittyy kestävään kehitykseen vastatakseen asiakkaidensa odotuksiin. Kestävä kehitys pankin toiminnassa ei ole ainoastaan ilmastokysymys, vaan siihen liittyy laajemmin sosiaaliset ja taloudelliset vastuut.

Pankki ottaa huomioon ympäristöystävälliset käytännöt ja pyrkii vähentämään hiilijalanjälkeään. Tämä sisältää energiatehokkuuden parantamisen ja uusiutuvien energialähteiden käytön.

Asiakkaat ovat tietoisia kuluttajia, jotka odottavat, että pankki auttaa heitä tekemään kestäviä valintoja. Kyselyssä, johon vastasi 65 000 asiakasta, korostettiin, että kestävä kehitys on tärkeä arvo monille.

Kestävän kehityksen toimenpiteet

 • Eettiset investointikohteet: Bank Norwegian suosii sijoituksia, jotka tukevat kestävää kehitystä ja välttävät haitallisia toimialoja.
 • Paperittomat palvelut: Sähköiset tiliotteet ja digitaaliset palvelut vähentävät paperin käyttöä.
 • Hiilineutraalius: Pankki pyrkii hiilineutraaliin toimintaan kompensoimalla päästöjään.

Asiakkaiden Rooli

Voit vaikuttaa kestävään kehitykseen omilla pankkivalinnoillasi. Valitsemalla pankin, joka on sitoutunut kestävään kehitykseen, tuet ympäristöystävällisiä käytäntöjä. Bank Norwegian tarjoaa tietoa ja työkaluja, joiden avulla voit tehdä kestävämpiä taloudellisia päätöksiä.

Kestävä kehitys Bank Norwegianin toiminnassa tarkoittaa myös avoimuutta ja raportointia. Toimitusjohtajan mukaan tämä on tärkeä strateginen alue pankille, joka tavoittelee pitkäjänteistä vastuullisuutta ja luotettavuutta.

Verkkosivusto ja käyttäjäkokemus

Bank Norwegianin verkkosivusto on suunniteltu tarjoamaan sujuva ja käyttäjäystävällinen kokemus. Kun kirjaudut sisään, voit käyttää oman pankkisi pankkitunnuksia. Näin nimittäin varmistetaan, että kirjautuminen on turvallista ja nopeaa.

Sisäänkirjautumisen jälkeen löydät monia hyödyllisiä työkaluja. Voit esimerkiksi ladata veroilmoituksia tai yhdistää luottokorttisi Norwegian Reward -profiiliin. Kaikki tärkeät tiedot ovat helposti saatavilla yhdellä alustalla.

Verkkosivustolla on selkeät valikot ja helppo navigointi. Sinun ei tarvitse selata pitkiä tekstejä, sillä kaikki on jaoteltu ymmärrettävästi. Tarpeellisia linkkejä ja ohjeita on korostettuna, mikä auttaa navigoinnissa.

Yleisiä toimintoja verkkosivulla:

 • Tilisiirrot: Siirrä rahaa tilien välillä nopeasti.
 • Luottokorttien hallinta: Hallinnoi ja seuraa luottokorttisi käyttöä.
 • Usein kysytyt kysymykset: Löydä vastauksia yleisiin kysymyksiin helposti.

Voit myös valita käyttää mobiilivarmennetta kirjautuessasi. Tämä tekee prosessista kätevän ja nopean. Mobiilivarmennetta voi käyttää myös maksujen vahvistamiseen, mikä parantaa turvallisuutta.

Verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttäjäkokemusta. Evästeet tallentavat tietoja vierailuistasi, kuten kieliasetukset ja sivustot, joilla olet käynyt. Tämä auttaa mukauttamaan sivustoa sinulle sopivaksi.

Jos tarvitset apua, asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa. Sivuston asiakaspalvelu-sivulla on paljon käyttöohjeita ja oppaita, joten et jää yksin kysymysten kanssa.

Rahoituspalveluiden laajuus

Bank Norwegian tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluita, jotka vastaavat monenlaisiin tarpeisiin.

Näihin palveluihin kuuluvat lainaaminen, talletukset ja muut rahoituspalvelut.

Lainatuotteet:

 • Kulutusluotto: Voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa nopeasti ja vaivattomasti verkossa.
 • Tämä laina sopii moniin tarpeisiin, kuten auton tai kodin hankintaan.
 • Autolaina: Kulutusluoton avulla voit myös rahoittaa autosi.
 • Raha maksetaan tilillesi, ja voit ostaa auton omiin nimiisi.

Talletuspalvelut:

Bank Norwegianilla on useita talletustuotteita.

Näille tileille ei ole piilokuluja tai piilomaksuja.

 • Säästötili: Korkeakorkoinen säästötili tarjoaa helpon ja turvallisen paikan säästöillesi.
 • Korkotili: Talletuksesi kasvavat korkoa ajan mittaan, ja näet aina kokonaiskustannukset läpinäkymättömästi.

Muut Palvelut:

 • Luottokortit: Bank Norwegianin luottokortilla voit yhdistää korttisi Norwegian Reward -profiiliin ja ansaita pisteitä, joita voit käyttää esimerkiksi matkustamiseen.
 • E-laskut: E-laskun laskutusasetuksia voit muuttaa helposti Omilla sivuilla kirjautumalla tilillesi.

Bank Norwegian pyrkii tarjoamaan asiakkailleen selkeitä ja läpinäkyviä rahoitusratkaisuja ilman piilokuluja.

Heidän verkkosivustonsa ja asiakaspalvelunsa tarjoavat tukea kaikissa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kilpailuetu ja strategia

Bank Norwegianilla on useita kilpailuetuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon asiakkaille.

Asiakaskeskeisyys: Pankki tarjoaa helppoja ja selkeitä palveluita. Esimerkiksi voit tallettaa rahaa säästötilillesi suoraan Omilta sivuilta. Käyttäjäkäyttömukavuus on keskeisessä roolissa kaikessa toiminnassa.

Hyvä korko: Bank Norwegianin säästötilillä on markkinoiden parhaimpiin kuuluva talletuskorko. Skandinaavinen läsnäolo: Pankki palvelee asiakkaita Norjasta, Ruotsista, Tanskasta ja Suomesta, mikä antaa laajan skaalan.

Palvelu Etu
Säästötili Korkea talletuskorko
Cashback 0,5 % korttiostoista
Mobiilisovellus Helppo käyttää

Cashback-ohjelma: Voit kerätä cashbackia korttiostoistasi ja käyttää saldoa milloin tahansa. Tämä tarjoaa asiakkaille lisäetuja ostoksista.

Strategia: Bank Norwegian keskittyy digitaalisiin palveluihin ja tehokkuuteen. Tämä vähentää kuluja ja mahdollistaa kilpailukykyiset hinnat. Sulautuminen Nordax Bankin kanssa lisää operatiivista tehokkuutta ja vahvistaa läsnäoloa Pohjoismaissa.

Avoimuus ja yksinkertaisuus: Pankki välttää ylimääräisiä maksuja, kuten säästötilin avaamisen ja nostojen kulut. Näin maksut ovat ennakoitavissa. Tämä strategia parantaa asiakastyytyväisyyttä ja luottamusta pankkiin.

Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian asiakaspalvelu

 • Sähköpostiosoite: https://www.banknorwegian.fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta/
 • Puhelinnumero: 09 31584500 (pvm/mpm)
 • Osoite: Snarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norja
 • Aukioloajat: Arkipäivisin klo 11:00 - 17:00

 

Bank Norwegian usein kysytyt kysymykset

Bank Norwegian
NOBA Bank Group
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 7,99 % - 18,99 %
Hae Bank Norwegian laina Kilpailuta Bank Norwegian laina
Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 20 635 €, kuukausieräksi 215 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (joulukuu 2023)

Bank Norwegian lainanvälittäjät

Kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4,19 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 7,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 7,88 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 14.314 €.
Kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
1000 € - 60 000 € 1 - 20 vuotta 4,19 % - 19,50 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Todellinen vuosikorko laskettuna 10 000 € luotolle 10 vuoden takaisinmaksuajalla on 8.15%, mikäli korkoihin ja kuluihin sisältyy: Vuosikorko 6.90%, kuukausittainen tilinhoitopalkkio 5 € ja lainan avausmaksu 0 €. Kuukausierä on tällöin esimerkin mukaiselle 10 000 € lainalle 120.59 € sisältäen yhteensä 120 maksuerää. Lainan, korkojen ja kulujen yhteismäärä on edellä mainitun esimerkein 14 471 €, joista kulujen osuus on 600 € ja korkojen osuus on 3 871 €.
Kilpailutus
Lainasumma Laina-aika Korko
2500 € - 60 000 € 1 - 15 vuotta 4,50 % - 20 %
Täytä hakemus Tarkista yhteistyökumppanit
Lainasumma 22 000 € laina-aika 6 vuotta vuotta. Kustannus 6 583 € mikäli tod.korko on 9.46%. Kokonaiskustannus näillä ehdoilla 28 583 €. Pankit määrittävät korot lainalle tapauskohtaisesti. Nominaalikorot ovat 4,50%-20% väliltä.